30+ Mænds lange frisurer og frisørsideer

Anonim

Stabil på. Før du begynder at tænke, er mænds lange frisurer kun til "flimlende fyre" eller kæmper med kunst og musikere, det er på tide at tage et langt hårdt kig på dig selv. Vi lever i det 21. århundrede, hvilket betyder, at linjerne mellem maskulinitet og femininitet er sløret for at sige mildt og langt hår på mænd er langt mere acceptabelt. Det betragtes endda stilfuldt.

Bare se på nogle af de berømte mænd i denne verden, der har brugt langt hår til deres fordel - Bradley Cooper, Chris Hemsworth, Tom Cruise, Brad Pitt. Helvete, selv Leonardo DiCaprio har valgt længere længder, og han er dateret for hver blond Victoria's Secret-model til at eksistere, så vi skal i hvert fald tage et blad ud af hans bog.

Hvis du er en af ​​de heldige få, der kan vokse deres hår forbi deres ører, så godt på dig. Langt hår er notorisk svært at håndtere, og håndteringen af ​​'mellem' længden er endnu værre, men hvis du kommer forbi det, får du noget, der er misundelig for de fleste. Du finder størstedelen af ​​håret bliver bølget, når det bliver længere, hvilket er et godt kig på Point Break guys. Hvis du går ind i rettere stilarter, er Jared Letos nuværende gør også ret cool. Nedenfor finder du over 30 af vores favorit mænds lange frisurer og haircuts fra film, modeller og meget mere. Husk at tjekke de korte hår og mellemstore frisurer gallerier også. God fornøjelse.

Mænds lange frisurer Ekspert Tips

"Nøglen til at holde langt hår på mænd, der ser maskulin, er at ikke overstille håret, det er bedre at have den dag gamle se på den, ikke for friskvasket og fluffy udseende. Det skal se mere gade, især hvis du binder det tilbage, hold tekstur ru ved at tilføje en tekstur spray og en matpasta til håndklæde tørret hår ' - Kevin Murphy, KEVIN.MURPHY

'Den bedste måde at holde langt hår på mænd ser cool og maskulin er at tilføje en matpasta til håndklæde tørret hår og lade det være alene, ikke over arbejde det og lade den naturlige tekstur komme igennem. Hvis du laver langt hår med ansigtshår, skal du holde det godt parat ' - Phoenix Thomson, American Crew

1/32

2/32

3/32

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem