$ 48 millioner Ferrari bliver den dyreste bil nogensinde solgt på auktion

Anonim

Så hvordan ser din årsløn ud? Hvis det er noget mindre end US $ 48 millioner, så beklager vi at sige, at du ikke kan købe denne enhjørning kendt som 1962 Ferrari 250 GTO.

Det legendariske køretøj gik under hammeren på Pebble Beach i weekenden via RM Sotheby i Monterey og lykkedes nemt at tage titlen på den dyreste bil nogensinde solgt på en auktion.

For de uindviede er spørgsmålet. hvorfor?

Bilen i sig selv er kun 1 eller 36 GTO-modeller, der nogensinde er bygget, men at tilføje til denne vægt er, at dette er 1 af 4 GTO'er, der har set en opgradering af den periodekorrekte Scaglietti - det italienske bildesign og coachbuilding selskab, der var aktiv i 1950'erne.

Derudover har bilen set en vindende stamtavle i hele sin glamourøse racecarriere. Edoardo Lualdi-Gabardi kørte det til sejr i 1962 italienske GT Championship. Dette fulgte med en sejr af sejre, som omfattede over 15 klasse og samlede sejre i 1962 - 1965 sæsonen.

Under bilens hud ligger en 3, 0-liters V12 gemt lavt i chassiset, en formel, der banede vejen for den italienske bilproducents fremtid. Kroppen er også designet af Pininfarina, som viser et bredere og kortere køretøj komplet med raked forrude og forbedret aerodynamik.

Mens den heldige køber ikke er blevet afsløret, var bilens sælger Greg Whitten, en Microsoft-medarbejder fra de tidlige dage, der ramte det stort under prikken.

Du kan finde ud af mere på chassis 3413 i promo videoen nedenfor.

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look