50 grunde til, at blazer er konge af stil

Anonim

Med den afslappende kjolekoder og en høj og lav stilstyring af mænds slid, har den klassiske blazer en meget større vægt i vores garderobeskabe. Blazer har mange roller at spille. Hvad er gode nyheder virkelig, i betragtning af en kvalitet lavet, brillant cut blazer kan koste dig en sød mængde. Flere grunde og steder at bære det betyder, at du får mere bang for dig blazer buck.

Office-klar? Du ved det. Weekend værdig? Det kan du tro. Ikke længere blot den øverste halvdel af en jakkesæt, den (engang kun formelle) jakke er i dag din bedste modevin, i hver sæson og kjolekode. Her er 50 måder at bære en blazer på - fra gaden til ceremoni.

Blazer Do's & Don'ts

Dom Bagnato, designer og direktør for Dom Bagnato foreskriver: "Sørg for, at blazerstofet er holdbart og består af naturlige fibre, da det bliver bedre. Så du vil altid se frisk ud. "

Og ifølge Tom Riley, grundlægger partner og header skrædder på P.Johnson, hvis du kender blazeren regler, kan du bøje dem - hvis bare lidt. "I sidste ende er blazeren et hæfteklammer og skal være alsidigt, " siger Riley.

Her er do's og don'ts af blazer stil:

  • Hold dig til blazerpas regler. "Se efter blazere, der er let konstrueret. Så få en anden følelse at bære en jakkesæt på, og det får dig til også at føle sig mere afslappet, "siger Bagnato.
  • Men se bort fra blødhed. "De bedste blazere er meget lyse og bløde. En blød konstruktion betyder, at den klæder sig såvel som den klæder sig op, "siger Riley.
  • Gør eksperiment med stoffer. "Blazer væver, lyse glatte twill væver, enkle tropiske glatte væv og linned eller linned silke blandinger er alle gode, " siger Riley.
  • Sørg for, at dit neutrale blazer spil er på punkt. "Hold til klare farver og klare teksturer. Dette gør det nemt at stil og få det til at fungere med din garderobe, "siger Bagnato.
  • Lad ikke din blazer være centrum for et kontorbeklædning. Hold dig til marineblå, trækul eller sort, så du har en blazer til enhver lejlighed. "Tilføj i tilbehør for at løfte dit udseende, " siger Bagnato.
  • Brug ikke sneakers med et afslappet blazer look. Hold dig til rent udskårne, minimalt designede. Intet gym-klar.
  • Spil med undertrøje muligheder. En collared skjorte og slips kan nemt erstattes af en almindelig bomuldst-shirt, sweatshirt eller rullehalsstrik.
  • Lad ikke din skjorte hænge længere end din blazer på bagsiden. Det ser ud til, at et barn bærer fars tøj.

Nu er der fire idiotsikre måder at bære en blazer på - hvor som helst, hvor som helst, for enhver mand. "Men det handler om, hvor godt det er gjort, og hvis det passer til den enkelte, " advarer Riley. "Alt kan gøres dårligt, og alt kan gøres godt."

# 1 Tee & Jeans

Klæder du ned blazer? Udskyde den evigt nuværende collared skjorte og slips combo og flytte i en grundlæggende bomuldst-shirt. Men der er nogle regler: Stick til almindelig (intet mønsteret eller trykt), neutrale (hvide til dag og sort for nætter) og sørg for, at det er en slank pasform for at undgå storhed. En rund hals er en nyere mulighed, og stopper fristelsen af ​​en stikkende v-hals, der kryber under jakken. Endelig skal t-shirten ende lige forbi taljen, så intet længes forbløffende forbi jakken.

"Forslaget er" Jeg er behagelig ", siger Riley.

T-shirten parrer bedre med ustrukturerede blazere, da den strukturerede type (lærred og foret) ser lidt OTT ud med den tilbagelæste tee. Hvad angår dine bundflader? Ikke bukser, men jeans, stikker med en mørk vask i en slank (bukser-esque pasform). Minimalistiske sneakers er en fantastisk gadeindstilling eller suede loafers til noget lidt smartere.

# 2 Sweater, Shirt & Chinos

Perfekt til afslappede fredage eller en smart lørdagslunch, vil denne smartere blazerkombination variere lidt afhængig, hvis det er arbejde eller spil, du er ved at gå i gang med. Bare vær følsom overfor kjolekoder, der stikker til en ustruktureret blazer til dette udseende, i en smagfuld kontrol (plaid, lys rude eller pinstripe) for at skille sig ud lidt. Eller forlad patten og valgte tekstur, siger Riley: "Gå efter en mere rustik overflade, måske et rent marinelinned, der har en dejlig forvirret natur."

I weekenderne mister du kontoret og slår og lyser din chinos skygge: offwhite eller khaki er perfekte off-duty nuancer. Blazeren passer godt sammen med en marineblå, brun eller beige sweater (pasteller kan se for preppy) og en skarp Oxford skjorte. Opfør sweaterens atletiske vibe med sneakers, mens du i en arbejdspladsindstilling vælger den klassiske tilgang - brogues eller chunky sole derbies.

# 3 Roll nakke og uldbukser

For vinteren, se ikke længere end denne sæson er den strik, rullehalsen. Som den førnævnte t-shirt gør rullehalsen væk med behovet for slips. Men det behøver at være fint måler - intet kabel strik eller klumpet til lagdelingsformål. Spil rundt med intarsia geo-prints eller jacquards for en erklæring strikke eller holde den neutral og lad tekstur gøre talerne. Tekstur skaber visuel interesse i et tonalt outfit og trækker sammen modstridende nuancer. Dette ligner en glat finish navy blazer med en creme rulle hals, og trækul flannel eller tweed bukser, vælger en mørkere nuance til vinter og formaliteter.

"Jeg tror, ​​at blazeren kan komme som halvdelen af ​​en flådedragt, hvis den er detaljeret og struktureret på passende vis, " tilføjer Riley. Igen leder skoene outfitets trin. Sneakers er søndagvenlige, mens chokolade Derby støvler eller oxblood brogues skaber et kig, der er perfekt dag til nat.

# 4 Suitbukser, Shirt & Tie, Kjole Sko

Formaliteterne af blazer betyder, at den er lavet til kontoret. Men i dag er tunge corporate udseende ikke acceptable. "Det afhænger af karakteren, men en superfin merino med en blød struktur kan være meget slank og skarp, men alligevel generøs på grund af det er blødhed, " tilføjer Riley. Mens der er fleksibilitet, skal du holde dig til en trækul eller marineblå og en skarp himmelblå skjorte (med en spids eller straight point krave) og vælge en subtil check i en mørk farve, hvis du foretrækker mønstre.

No-fuss blazer gør den til en solid base (ikke funktionen), introducerer tilbehør forsigtigt. "Hold slipset afslappet i et tekstureret stof eller gå en funky strikket slips og vælg en mønsteret skjorte, hvis du vil, " siger Bagnato.

Undgå fantasifulde tilbehør / såsom boutonniere eller blomsterpinde til kontoret, det er lidt for Pitti Uomo-dandy. "Men hvis du ikke har slips, skal du altid bære en lommehankie, " siger Bagnato. Vil du jazz op din lapel? En subtil, metaltonet reverspind (matcher dit ur), hvilket er meget bedre.

1/54

2/54

3/54

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem