Alex Rodriguez viser dig hvordan man skal klæbe som en middelalder mand

Anonim

Når du daterer den udødelige Jennifer Lopez, ser du anstændigt, er det ikke godt nok.

Heldigvis har Alex Rodriguez det, der kræves i stilafdelingen for at spille Wingman til den talentfulde entertainer. For dem uden for USA, som ikke kender, 'A-Rod' - som han er bedre kendt, er en tidligere professionel baseball spiller, der har samme status som Tom Brady i spillet.

Hans gevinster i løbet af årtierne er ikke lige kommet fra banen. Rodriguez har i nyere tid udvist sin dygtighed i mænds garderobeafdeling, mens han scorede nogle sejre med stilmængden. Intet nyt her, ikke? Forkert. Som en 43-årig middelaldrende mand er Rodriguez det perfekte eksempel på, hvordan man klæder sig til din alder.

Hans drejning af tråde omfatter en række dragter, som har tendens til at passe bedre på en stor ramme end Dwayne Johnsons sædvanlige getup.

Udstilling 1: En skarp beige linnedragt parret med aa himmelblå skjorte og sort mønstret slips. Et kig, det er perfekt til sommerdage.

Udstilling B viser smarte afslappede aftendrag på sit bedste. Dette bestod af en meget glat marsala tweed smoking-jakke, der blev nedklædt med en åben krave skjorte, sort bukser og sort kjole sko.

Derefter drejede det sig om flåden med tre variationer af, hvordan man korrekt rockede farven. Se nøje, og du vil endda lægge mærke til en med fede lapels for den berøring af Sprezzatura og italiensk flair. Den sidste er vores vindende valg takket være de søde Mad Men- vibes opnået med en t-shirt og solid hvid lommekvadrat.

1/5

2/5

3/5

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look