Brænde, blæse op og begrave: Mænds slips, du skal stoppe med at bære straks

Anonim

Tilbehør kan virke små og ubetydelige, men det er en lille del af dit overordnede spil, som du ikke rigtig har råd til at skrue op.

Specielt slips er omdrejningspunktet for enhver dragt. Det er ofte det første, folk bemærker, og noget, som dine kammerater dømmer ret tungt, hvis de allerede har glaseret over dine scuffed sko og combover. At få det galt kan gøre dig til "den" fyr hurtig smart.

Følgende bånd er sartorielle grusomheder, der absolut dræber dit spil. Disse dårlige drenge kan bare være vejkrydsene, der holder dig fra at vinde den forfremmelse, lønforhøjelse eller opmærksomhed fra den pige, du har lyst på på kontoret, Christmas Bash.

Og fordi vi kan lide at brænde grimme ting her på D'Marge-kontoret, er kampe eller en flammekastende det første skridt i at genvinde dit slipsliv. Klar, kammerater?

Trump Tie

Donald handler om magt: Power suiting, power comb-overs, power fake tan. Hans bånd er ingen undtagelse. Trump tilhører en bred kategori af bånd begunstiget af den politiske klasse. Disse tal er fede, skinnende, som regel bundet i en knust Windsor knude og lang nok til at blive fanget i brugerens bælte.

Det er ligegyldigt, om disse godt aflønnede chaps bærer Brioni. Disse bånd gør dig spekulerer på, om de fik deres bånd til gymnasiet formelle og ingen siden. De tror nok det kommunikerer indflydelse, men det kommunikerer kun dårlig smag og nødvendigheden af ​​en personlig stylist.

IT Guy Tie

Lad os være ærlige. IT-fyrens måde med teknologi er ret heroisk. Men hans stil er normalt ikke. Vedligeholdt i en ukendt del af bygningen, kommer softwarekyndige ofte til at se ud som om han lige har tilbragt natten med at se igen på Star Trek - med en vare at bevise det, fastgjort sikkert til sin hvide skjorte.

Med angivelse af det åbenlyse, tilføjer tegneserien af ​​nyhedsløbet umodighed til en sofistikeret jakkesæt. Og det er ikke engang passende for 'afslappede fredage'. En 'Star Trek' slips kan gøres i jest, men - stol på os - ingen griner.

Dodgy Sales Guy Tie

Vi er ikke dem, der afviger en mands erhverv - skal gøre hvad der kræves for at lægge mad på bordet - men der er masser af sælgere derude, som ikke hjælper sig selv ved at klæde sig som om de er et fedtet olieholdigt håndtryk.

Dodgy Sales Guy Tie er normalt den samme farve af lollies du ville finde i bunden af ​​en showbag. I en sygelig variation af lilla eller lyserøde sætter de 'en farvefarve' til skam og ligner noget, du ville få i en budgetpakke til bryllupsfesten.

Den eneste konkrete fordel ved denne slips er, at den informerer dig om, at du har at gøre med lidt af en væsel, før han ryster hånden og flammer dine penge.

The Rental Dude Tie

Af alle sartorielle forbrydelser er leje af dit tøj ret tæt på toppen. Ligner den Sleazy Sales Guy, er Lejren normalt lavet af polyester så skinnende, at du ikke ville føle sig ude af sted, børster tænder i refleksionen.

De er enten så fede, at den gamle kompis Trump ville tro, du skubber den, eller så tynd at der næsten ikke er noget i at bære en til at begynde med.

Værst af alt, er slipset sandsynligvis blevet båret af snesevis af andre billigskates, der ikke kan arsed investere i en respektabel garderobe. Det er et uigennemtrængeligt broderskab, at mænd af integritet og karakter undgår for enhver pris.

'Retro' Tie

Retro-slipset tilhører normalt en af ​​de uhyggelige douchebags, der ikke kan lade sig lide iført noget fra dette århundrede.

Disse kommer normalt fra op-butikker eller vintage markeder, og har enten et hæsligt paisley mønster, der var umoderne i sin dag, eller et underligt geometrisk print, der minder dig om dengang du tog syre.

De er aldrig velfremstillede, og det faktum at de koster to bukker tæller ikke. Og desværre mester, ingen bekymrer sig virkelig om dine bånd er autentiske varer fra et årti du aldrig oplevede.

The Novelty / Funny Tie Guy

Nogle gange kan et nyt eller usædvanligt slips smarte dit udseende og sætte lidt i dit trin. Novelty Tie, en nær slægtning til IT-fyren, er, når fyre tager det for langt.

Uden for naturen har vi fundet ud af, at The Novelty / Funny Tie er trykt med ting, der ikke er forbundet med normerne af herretøj. Tænk piano nøgler, musikalske noter, hvalpe, bjergkæder, uanset. Og ved du hvad, herrer? Ingen af ​​det ser godt ud.

De sædvanlige mistænkte her er gutter, der sidder fast i mellemledelsen. Vores psykologi hold udvikler en arbejdshypotese, men vi tror, ​​det kommer ned til at være lidt af en dud og håber et sjovt slips vil stoppe folk fra at bemærke.

$config[ads_text5] not found

The Schoolboy Tie

For de fleste af os er skolen en fjern hukommelse, hvor ingen var bedst. Men nogle fyre forlod aldrig rigtigt deres pensionat eller rowing club, og deres bånd er en stærk påmindelse om deres troskab til fortiden.

Skolebinderen, med sine klumpede striber og forældede farver, forlader os forbløffet. Vi kan stadig ikke helt finde ud af, hvorfor nogen ville tilbringe fem år i overensstemmelse med en uniform, for derefter at komme ind i den 'rigtige' verden og blive klædt ligesom de er på ti års opkald.

Tænk på det på denne måde. Corporate guys har ikke mange muligheder for at personliggøre deres garderobe, og deres valg af slips er normalt det bedste, de får. Så hvorfor ikke bin den private skole stripe for noget, der er lidt mere dig, og lidt mindre Old Etonian.

Clip-On Tie

På sande måde redder vi det bedste / værste at holde. Den berygtede clip-on behøver ikke meget af en introduktion.

Selvfølgelig kan en af ​​disse dårlige drenge spare dig dyrebare minutter om morgenen og koster kun et par bukke, men disse fordele er chump forandring i forhold til alt andet, der står om dig.

Clip-onen siger, at du får det godt med ikke at gøre en indsats mere. Faktisk, hvis du bærer en af ​​disse, er det sandsynligvis, at du er den skøreste bastard at nå dit kontorrum. Og hvor svært kan det være?

Tag to minutter ud af din dag for at genvinde den enkle kunst at binde en fire i hånden. Du vil ikke gå glip af den tid du taber hver morgen, og måske vil dine kolleger ikke ringe til dig Homer bag din ryg længere.

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look