En dating coach afslører, hvorfor være en god fyr kan gøre dig til en taber

Anonim

Smukke fyre slutter sidst. Det er et gammelt ordsprog, der er blevet debatteret i alt for længe, ​​så vi har slået op til vores resident datingekspert Chris Manak of Manic Workshops for at få råd om, hvad de skal gøre, hvis du bare er en god fyr, der ikke kan vinde i livet og elsker.

Spænde op og pas på, boblepike.

Den Nice & Ugly Truth

At tildele en mands mangel på succes med at kvinder er hyggelige, er som at bebrejde ildkæmper for en flamme, simpelthen fordi de er på kriminalitetens scene. 'Niceness' er til stede sammen med andre træk, og det er mere disse andre træk i min ydmyge mening, som er den virkelige årsag til manglen på succes i datingverdenen.

Tænk på den hyggelige fyr for et øjeblik.

Nej, tænk ikke på en dejlig person, du ved hvem der er mand, tænk på den kliché dejlige fyr, det vil sige fyren oftest midt i dette evige forbund af dating kastanjen: "Han er rar, men. ”

Lad os nedbryde den hyggelige fyr et øjeblik. Typisk er han den type, som:

  • Han vil aldrig være uenig med en kvinde af interesse, uanset hvad ævle hun måske taler om
  • Han ville helt sikkert ikke retfærdige hende og give hende den samme lort, at hendes aktuelle venner ville
  • Han vil ikke kalde hende ud på hendes lur, selvom hun bliver dramatisk
  • Han ville absolut ikke nævne andre kvinder af interesse i sit liv (sandsynligvis fordi der ikke er nogen)

Slutresultatet er noget af en persons skal. En imødekommende 'ja-mand' uden dybde, ingen spænding, ingen charme, intet liv af sig selv. Der er ingen spændinger, ingen seksuel spænding. Jeg har bestemt ikke noget at hatte på den gode fyr, som først og fremmest ved jeg, at det handler om en ting - selvværd.

Dybt ned, den hyggelige fyr føler bare ikke, at han er værdig til pigen. Hun er mere attraktiv end ham, mere populær end ham; han kunne muligvis ikke tilbyde hende noget fra sit sted med lav værdi (i det mindste i hans sind).

Hans vibe, handlinger og attitude er stort set alle, der siger én ting - at hun er bedre end ham. Så han rummer hende og leder hende til at mærke ham en "utroligt flink fyr", men sætningen bliver uundgåeligt fulgt med "men". ”

Hvad hun ikke vil have

Hun vil ikke have nogen til at være enig med alt, hvad hun siger; hun vil have en samtale med en person med eget sind.

Hun vil ikke have nogen til at være ved hendes beck og ringe; Som så mange af os, vil hun bare have latter, selvom det er for sig selv. Hun vil ikke have nogen desperat fyr, der bliver forelsket i hende på en hat; hun vil have en mand, der går rundt i vejen i livet, en leder der inviterer hende sammen til turen.

Sagen for så mange gode fyre er, at de lever i knaphed, så de klamrer sig til det første glimt af håb. Og de er simpelthen alt for behagelige.

Nogle vil diskutere, at dette er mere manipulerende end deres dårlige drengepartnere, da de ikke er ægte eller ærlige. Kvinder kan blive genstande til den hyggelige fyrs piedestaling og i sidste ende føle sig forpligtet til at være så pæn og imødekommende, at træde let og give sine oplysninger selektivt for ikke at fornærme eller såre sin veninde (som hun meget ved, har noget for hende ).

Hun ønsker ikke en fyr, ven eller andet, at hun er nødt til at bekymre sig om at såre med hver lille beslutning, hun laver.

I sidste ende er den hyggelige fyr bare ikke så spændende at være omkring.

Rettigheder: Bane Of Nice Guys

Hvor ofte ser du en fyr, der klager over kvinder, der kun ønsker dårlige drenge, arsehuller, jerks, og ikke ham? Efter alt - han er en god fyr! "Hvad er der galt med dem?" Spørger han måske. Når en mand når dette punkt, kan han stort set sige farvel til enhver form for kvindelig respekt, som han måtte have forladt.

Kvinder er ikke afstødt, fordi han er flot; de er afstødt, fordi hans behov er overskyggende alt andet. Det fortæller hende på ingen usikre vilkår: "Jeg er en fisse og i stedet for at vokse og udvikle sig til en bedre, stærkere version af mig selv, vil jeg have verden til at bøje sig til mine fisseveje"

Dette er den største enkelt ting, der stopper så mange 'fine' fyre fra at få stor interesse fra kvinder.

En Nice Take Home Message

Det er IKKE det træk at være dejligt, der holder kvinderne væk fra den typiske hyggelige fyr, det er det der foregår nedenunder. Det er hans mangel på selvværd, hans knaphed og / eller hans ret.

$config[ads_text5] not found

Millioner af fine fyre verden over er dating fantastiske kvinder, men de adskiller sig fra vores cliché nice chap ved at værdsætte sig selv ved at forfølge deres liv ved at have en rygrad, ved at have perspektiv og være ægte og ærlig med kvinderne i deres liv.

De piller ikke kvinder; I stedet skal du blot behandle dem som de mennesker, de er, og ønsker at blive behandlet som.

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look