Køb ikke en pakke, indtil du ved forskellen mellem en billig og dyr en

Anonim

Den gennemsnitlige Joe kan tilgives for ikke at føle behovet for at investere i en dyr kostume. Men hvem vil være gennemsnitlig? På trods af luksuspakker, der ser ud og føles bedre end dit fastfash affald, er der stadig et spørgsmål: Hvorfor gør nogle koster koster $ 100 og andre $ 1000 eller mere?

Det er på tide at uddanne (og genuddanne) nogle af jer om de vigtigste faktorer, der udgør en mænds jakkesæt - at finde en der opfylder dine sartorielle behov; om du er den billige fyr eller den dapper gent.

Stofkvalitet er en suiterende faktor, som er let at skelne bare ved at føle og have en grundlæggende forståelse af naturlige versus syntetiske fibre. Derefter er der pasform - med nogle mærker der producerer færdige jakkesæt, der naturligt skærer skarpt på skulderen og klemmer ind i taljen.

Men den vanskeligere (og vigtigste) del at købe en dragt er den egentlige konstruktion. Vi har hørt betingelserne fuld canvased, halv lærred og smeltede dragter. Nu er det tid til selv at vedtage dette sprog. At gøre det vil give øget forståelse for, hvad det er, du virkelig køber og i det væsentlige det håndværk, du betaler for.

Fuld lærred

Canvassing henviser til dragtjakken (ikke bukserne). Løbet fra skulderen til enden af ​​jakken er lærredet lavet af hestehår, der sidder under jakken (eller ydre stof) af jakken. Ligesom et godt par jeans draper lærredet godt og støber til din krop over tid; giver tilbage bevægelsesfrihed og en personlig pasform.

Men med sådan upåklageligt håndværk kommer en enorm pris. Syning af lærredet under skallen er ufattelig, indebærer en masse stingarbejde, og det er tidskrævende. Og der er en kunst til det, hvilket betyder en kvalificeret skrædder er påkrævet, og på grund af deres dygtighed koster skræddere penge.

En fuld lærred jakke som en del af en jakkesæt er et investeringsstykke designet til sidste år, hvis det er taget hånd om. Ved at klæbe på neutrale, klassiske nuancer som sort, blå og grå, viser dollaren til slid-forholdet i denne dragt (givet dig det for resten af ​​dit liv) det er værd at koste. Og du vil se morder også.

Sammensmeltede dragter

For de billigere blandt jer er der den sammensmeltede jakke, der paraderer sig på rackene hos de fleste high street detailhandlere og fast-mode forretninger. Fusionen henviser til den smeltbare beklædning af dragt, som er limet (ikke håndsyet) til dragtens kappe - både i frontpaneler og i lapels.

Sammenlignet med canvassing er jakken mere stiv og vil ikke tilpasse sig til kroppen over tid. Men smeltede dragter er prissat til en brøkdel af prisen på en afskallet.

Mens fusionerede jakker er blevet forbedret - ligesom noget limet - vil klæbemiddelet bryde sammen med slid og kemisk rensning over tid. Æstetisk betyder overkommeligheden af ​​smeltede dragter, at du kan købe en uden megen tanke og skulle eksperimentere med trendfarver og udskrifter (som rudefarver eller grønne farvetoner). Det er ligegyldigt, om du får en eller to sæsons slid ud af det, så gå hårdt.

Halv lærred

Du finder en sartorial mellemplads i den halve lærred. Det giver den strukturelle fordel af et fuldt lærred, men uden massen investering. En halv dåseformet dragt anvender et indsyet lærredstykke i brystet og jakken på jakken og er smeltet på nederste del af jakken.

Dette giver dig mulighed for at få den rynkede struktur på den vigtigste del af jakkesætet - skulderen - og holder prisen nede ved at have mindre håndarbejde i resten.

Konstruktionen gør det muligt for jakkesætet at draperes naturligt over brystet uden tilsyneladende stiv, hvilket er hvad der sker med en smeltet jakkesæt. Disse jakker holder også længere, og er ugyldige af boblende problemer, der kommer op over tid med smeltede jakker, da limen brydes ned.

Hvis du er tilbøjelig til at fylde på få arbejdstøj - i forskellige farver og mønstre, så kan halvt lærred være bedst for dig og din tegnebog. Og dets struktur ser, at du får et skræddersyet over den øverste del af jakken uden at løse dine potentielle besparelser for et husindbetaling.

Uld Vs. cashmere

Uld er den mest almindelige dragt stof og kommer i to hovedgarn sorter: worsted (hvor fibrene er kæmmet før spinning) og uld (ikke kæmmet). I en nøddeskal er uld vævet til at danne dine traditionelle flannel-, tweed-, gabardin- og fresco klud.

Superwool er et begreb kastet rundt meget også. Super 100 til 180 (går op i trin på 20), hvor tallet refererer til, hvor mange gange, hvormed uld er blevet snoet, når den er lavet. Jo højere tallet, jo finere og lettere kluden bliver, og jo dyrere kostume er.

$config[ads_text5] not found

Men lettere ulddragter (Super 140, 160 eller 180) holder heller ikke deres form. De er heller ikke så holdbare. Alt over 140 bør holdes til særlige lejligheder, da kluden er meget finere end en mere konventionel Super 100. En høj Super er høj vedligeholdelse, så forbered dig selv, før du køber.

De fleste af dine dykkede dragter vil blive lavet af uld, da stoffets luksus går med den indviklede konstruktion af jakken. Når du går til en ikke-betræk jakke, skal du også vælge en tyngre vægtuld, såsom en tweed eller en engelsk uld. Disse draper bedre over din krop og giver mere af et struktureret udseende, men prisen vil blive skubbet op på grund af uldindholdet.

En kashmir-blanding er en mere luksuriøs version af uldedrakten. Cashmere kommer fra den bløde underbeklædning af geder opdrættet for at producere ulden. Og det er et besværligt, håndlavet job, der udvider ulden, og så kæmper det ind i et garn til dragter. Således er det dyrt. Meget italiensk, kashmir giver en flot glans til en jakkesæt, men hvis det ikke er din kop te, hold dig til de mere engelske matuller eller bomuld.

Bomuldsv. Linned Vs. seersucker

Bomuld er det næst mest populære stof til dragter og er afledt af plantefibre. Bomuldsdragt flytter og trækker vejret godt og er tilfredsstillende for blødhed. Men bomuld ligger bag i luksusafdelingen i forhold til uldstof.

Ideel til sommermånederne er linned lys, luftig og ånder godt på grund af dets porøse struktur. Men det fletter let. At forstå, at crinkles add character hjælper linnens årsag. Men i det væsentlige er det en off-duty dragt; konserveret eller fusioneret. Et lille tip: Hold dig til tungere sengetøj, for at opretholde form og drap.

$config[ads_text6] not found

Seersucker er en anden favorit for de varmere måneder. Den er vævet på en "bunket" måde, hvilket giver det et rynket udseende. Som en del af charmen skal støvene omfavnes for den uformelle, at de er.

The Low Down On Syntetiske Stoffer

Disse er de billige stoffer og omfatter polyester, rayon og acetat. De er ikke naturlige fibre, så de ikke åndbar, hvilket gør dem vanskelige at bære om sommeren. Og syntetiske stoffer er mere stive og ser 'billige' at se på. De fleste sammensmeltede dragter vil være lavet af syntetiske stoffer, hvor uld eller bomuldsstof stiger i korrelation med prisen. Den eneste fordel ved dette stof er, at de er rynkefri og er ret holdbare.

En Suit Maker's ekspertudtalelse

Normalt jo billigere kostprisen, jo billigere stof og gør. I det væsentlige kan du med en dyr kostume studere tre hovedkomponenter: stof, pasform og fabrikat. Det er dog muligt at have god pasform i en billigere kulør, ikke i alle tilfælde, men det er muligt.

Med hensyn til levetid afhænger det af hvilke mærker du ser på. For eksempel har store internationale mærker, hvor du betaler over $ 1500, normalt en kortere levetid på grund af de fine og fine stoffer, de bruger. Så disse produkter skal bæres sparsomt.

Det, vi leverer til vores hjemmemarked, er et sted i midten. Hvor du bruger fine højkvalitetsstoffer og gør, med bonus for holdbarhed og levetid i overensstemmelse med et premium mærkeprodukt. Det er det, dagens forbruger forventer.

Dom Bagnato - Designer / Direktør

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look