En guide til at klæde sig godt nok til en begravelse

Anonim

Kunsten at klæde sig passende til lejligheden er altid en delikat affaire, men på ingen tid er det mere sart end ved at deltage i en begravelse.

Begravelser er respektfulde lejligheder, og en del af at være respektfuld er at klæde sig ordentligt. Oftere end ikke, stil handler om at klæde sig selv, udtrykke din personlighed og vise ud af din unikke tilgang til mode. Men når det kommer til, hvad man skal bære til en begravelse, er du påklædning til afdøde og afdødes familie.

Din outfit er meningen at være en repræsentation af din sorg, så gå subtil, dæmpet og klassisk.

Begravelsesetikette

Begravelse etikette er et emne, der aldrig krydser dit sind, indtil du pludselig finder dig selv nødt til det. De fleste mænd forvirrer deres vej gennem begravelsen ved hånden, håber på det bedste, så glemmer emnet, indtil de skal ryste igennem den næste.

Men du er ikke de fleste mænd, så du vil gerne lære, hvad der forventes af en velopdragen gentleman ved en begravelse. Det er dit job at være en kilde til støtte under en vanskelig tid, så handle med takt, respekt, følsomhed og værdighed. Her er et par retningslinjer, der skal følges:

 • Hvis du ikke har planer om at deltage i begravelsestjenesten, skal du sende et kondolensbrev. Det behøver ikke være lang, men det skal være oprigtigt. Og vær så snill, det 21. århundrede eller ej, skriv ikke en kondolence email eller Facebook post. Disse omstændigheder kræver det personlige håndtryk.
 • Hvis du er familie eller en nær ven af ​​afdøde, skal du besøge deres families hjem for at udtrykke din sympati inden begravelsen. Tilbyde din hjælp på en eller anden måde. Medbring mad, så familien behøver ikke at tænke på madlavning, mens de sørger, babyer eller løber ærinder for dem.
 • Hvis du deltager i en vågne eller begravelse og ikke er tæt på familien, skal du introducere dig selv og forklare, hvordan du kender afdøde. Lad dem ikke glemme at gætte i en allerede vanskelig tid.
 • Gå altid til begravelsen, hvis du kan. De er ubehagelige og følelsesmæssige, men det er et vigtigt udtryk for respekt og menneskehed, og familien vil aldrig glemme dit show af støtte.
 • Sluk din smartphone under tjenesten. Din email og Candy Crush kan vente.
 • Vær ikke forsinket, vær ikke tidlig, og vær ikke forstyrrende.
 • Og endelig klæde sig passende, hvilket betyder

  .

  Læs videre

Funeral Klardragter

Sort eller grå er den eneste måde

Mørke farver er et must. En sort dragt er bedst efterfulgt af mørkegrå og derefter mørk marineblå. Hvis du ikke ejer en hel kjole, skal du bære mørke kjolebukser med en kjole skjorte og slips, og spørg så hurtigt som muligt, hvorfor du ikke ejer en kjole. Rectify situationen øjeblikkeligt.

Hvis begravelsen holdes i en kirke, skal du afslutte jakken under ceremonien. Hvis det holdes i et varmt klima, udenfor og om dagen, kan du lade jakken være væk.

Aldrig deltage i en begravelsestjeneste i jeans, en t-shirt, sneakers eller noget andet du ville have på din fridag. Selv hvis andre mænd til stede er så dygtige, modstå trangen til at gå afslappet, medmindre du har modtaget specifikke instruktioner fra familien til at gøre det.

Skjorter og slips til en begravelse

Vælg hvide eller sorte skjorter med almindelige bånd

En hvid kjole skjorte er standarden, men en sort skjorte er også en acceptabel mulighed. Hvor der er tale om tøj, skal du være konservativ. Kun faste stoffer eller simple mønstre, i sort eller anden mørk, fastholdt farve. Undgå alt med høje mønstre eller lyse farver. Din nyhed bånd dækket i martini briller eller leopard pletter bliver nødt til at blive hjemme.

Uanset hvilket konservativt tøj du vælger, skal du sørge for, at dit tøj er presset, rent og lugtfrit, at dine sko er poleret, og at du er velplejet. En begravelse er ikke på tide at klæde sig på en måde, der får dig til at skille sig ud.

Afslutning Touch Begravelses Tilbehør

Vælg klassisk sort, sølv og grå tilbehør

Tag hensyn til temperatur og vejr, når du går på en begravelse. Vælg passende overtøj, især hvis du vil være udendørs. Planlæg at bære en lang sort strøelse eller en mørk kjole frakke, hvis vejret er koldt, og tag en mørk paraply, hvis regn er i prognosen. Hvis du har bragt en hat, skal du ikke bære den under service.

Som en tommelfingerregel skal du klæde dig som en jobsamtale. Alt for prangende er ikke hensigtsmæssigt, så gem din pink silke lommekvadrat til en anden lejlighed. Vi elsker udsagnsfarver, men holder fast i klassiske solbriller til en begravelse, hvis de bliver nødvendige. Smykker bør holdes på et minimum.

Et tilbehør, som du næsten ikke kan gå galt med, er blomster. Blomster kan sendes eller føres til begravelseshuset, til kirken eller til afdøds familiens hjem. Vedhæft et kort, der udtrykker din sympati. Forskellige trosretninger har forskellige traditioner med hensyn til blomster til begravelse, så afgøre, hvad der passer, før man tager skridt. Hvis familien ønsker donationer i stedet for blomster, ære deres anmodning.

Faktisk ærer alle anmodninger fra familien, selvom (og især hvis) de beder dig om at bære den martini glas nyhed slips.

RELATERET: Forskellen mellem formelle og semi- formelle forklarede

1/5

Burberry

KØBE

2/5

REISS

KØBE

3/5

Jil Sander

KØBE

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem