En guide til verdens bedste online sneakerbutikker

Anonim

En storslået bastards liv er aldrig færdig uden et par friske fødder for at hjælpe ham med at krydse denne store dårlige verden. Un-raise disse fod lugt afskrækker du fetish elsker germophobe - i dag taler vi sneakers, det korte emne, at mænd i denne verden er vokset op.

Som en scene, der er blevet en af ​​de mest definitivt streetwear bevægelser i det sidste halve århundrede, vil sneakerheads fortsætte med at debattere og dissekere hver ny version fra store producenter. Alt vi bryr os om lige nu, er hvor de skal få dem, før de ender på eBay for fire gange RRP.

Her er verdens bedste online sneakerforretninger for at holde disse fødder lyse.

KITH

KITH er et af de mest anerkendte navne i sneaker spillet i dag. Baseret i den store røg i New York og støttet af utallige sneaker-samarbejder med mærker som Nike, Adidas og mere, har KITH en bred vifte af udgivelser, uanset om du er efter de mest hypede sko eller noget lidt mere uklart. De sender også internationalt til de fleste sneakers.

Mærker: Nike, Adidas, New Balance, Asics, Saucony, Diadora, Y-3 og meget mere

SHOP KITH

Sneaker Politics

Størrelser holder normalt ikke mere end 3 timer efter udgivelsen af ​​en meget eftertragtet model. Derfor er det altid vigtigt at vide, hvem der ellers stræber på den gyldne tøfler, du er efter. Sneaker Politics er et af disse steder. Placeret i USA, tilbyder butikken et fortryllende katalog ikke kun fra de store navne, du kender. De sender også internationalt som de andre her.

Mærker: Adidas, Asics, Lacoste, New Balance, Nike, Puma, Reebok

SHOP SNEAKER POLITIKKER

END Beklædning

END Beklædning baseret i Storbritannien er en vigtig spiller ikke kun i sneaker scenen, men også den generelle luksus streetwear scene. Disse fyre er konsekvent opdaterede med de nyeste premiere sneaker udgivelser og endda har en side dedikeret til at tælle ned de mest eksklusive dråber, så du kan kæmpe dig vej gennem hypebeasts på udgivelsesdatoen. De gør også international fragt og holder anstændigt salg lejlighedsvis.

Mærker: Asics, Common Projects Converse, Maison Margiela, Fyldningsstykker, Rick Owens, Saint Laurent, Valentino, Y-3, Thom Browne

SHOP END CLOTHING

Overkill

Markedsførere af ægte streetwear spark, som lader deres design gøre talerne og ikke deres markedsføring vil naturligvis svække til Overkill. Deres sneaker spænder fra udendørs til skateboarding til tennis til retro. De er baseret i Europa og leverer international fragt.

Mærker: Adidas, Nike, Asics, Reebok, Ny Balance

SHOP OVERKILL

Sneakerboy

Australiens premiere destination for verdens mest efterspurgte sneakers kan findes på Sneakerboy. Ledet af Chris Kyvetos, hans luksus sneaker koncept i mursten og mørtel er helt sikkert cool, men det er online, hvor tilbudene bliver færdige. Sneakerboy bringer eksklusive udgivelser og big name sneaker modeller til australske kunder med et intuitivt online-system, der giver folk mulighed for at prøve skoene i butikken, før de bekræfter deres køb via webstedet. I løbet af få uger kommer sneakers til din dør. Lette penge.

Mærker: Alexander McQueen, AMI, Balenciaga, Buscemi, Fælles Projekter, Fyldningsstykker, Raf Simons, Nike, Rick Owens, Reebok, Valentino, Y-3

SHOP SNEAKERBOY

Highs & Lows

Et andet pålideligt navn i online sneaker scene er lokal player Highs & Lows. Disse fyre lager kun de hotteste modeller sammen med nogle svære at finde udgivelser. Deres tætte udvalg fra udvalgte mærker gør det nemt at spore det, du er efter, og lokal forsendelse betyder, at det ikke vil ødelægge dit liv.

Mærker: Adidas, Nike, Reebok, Converse

SHOP HIGHS AND LOWS

Solebox

Tysklands Solebox er et køligt sted at slå op, hvis alle de populære steder har solgt ud af din favorit sneaker. De har et ret anstændigt sortiment med nogle modeller, der er usete i vores dele af regionen. De gør international fragt.

Mærker: Nike, Adidas, Diadora, Asics, Reebok, Puma, Ny Balance, Saucony

SHOP SOLEBOX

Footpatrol

Fra Storbritannien til australsk og næsten alle de fleste store regioner i verden er Footpatrol et online sted at slå op, hvis du er efter greats i sneaker verden. Deres liste over nye og eksklusive udgivelsessko er latterligt og er klar til at levere lige så hurtigt som de bliver annonceret. Vil du have rabatter? Hold pusten i et stykke tid, og du kan finde en mindre hyped sneaker i din størrelse til en markeret nedsat pris. Store mærker og seneste sneakers - hvad mere kan en mand have.

$config[ads_text5] not found

Mærker: Adidas, Nike, Asics, Reebok, Ny Balance

SHOP FOOTPATROL

Atmos

Japan har en af ​​scenens mest dedikerede streetwear og sneaker scener, så det er ikke nogen overraskelse at finde Atmos, der beskæftiger sig med nogle af de mest japansk-smagte sko, du kan få dine fødder i. Japan eksklusive modeller går sammen med nogle af verdens mest efterspurgte udgivelser .

Brands: Onitsuka Tiger, Nike, Brooks, Converse, Diadora, Fred Perry, Le Coq Sportif, Ny Balance, Supra Fodtøj

SHOP ATMOS

JD Sports

En anden online sneaker forhandler fra Storbritannien er også et af landets ældste. Fra og med 1981 har JD en bred vifte af sko med begrænset udgave og eksklusive designs fra både Adidas og Nike. Salget er ensartet i løbet af året, så du kan score en god handel eller spare på fragt, hvis du klarer at afhente et anstændigt par.

Mærker: Adidas, Nike, Asics, Puma, Converse, Diadora, Fred Perry, Lacoste, Le Coq Sportif, Ny Balance, Supra

SHOP JD SPORTS

Undefeated

Undefeated har eksisteret siden 2002 wheeling og beskæftiger nogle af scenerne cooleste spark. Deres sortiment er temmelig omfattende og indeholder en fantastisk blanding af unikke street styles shod i eksklusive designs. Forsendelse er også tilgængelig for de fleste steder rundt om i verden.

Mærker: Nike, Adidas, Asics, Converse, New Balance, Reebok

SHOP UNDEFEATED

Titolo

Titolo er en regelmæssig favorit hos os på D'Marge, da de leverer de seneste spark igen og igen, når andre steder tilsyneladende er udsolgt. Udover at skulle finde ud af valutaomregningen er alt andet ret lige fremad med international fragt til rådighed og regelmæssigt salg, så du får en god aftale.

$config[ads_text6] not found

Mærker: Nike, Adidas, Asics, Converse, Diadora, Le Coq Sportif, Ny Balance, Puma, Reebok, Saucony

SHOP TITOLO

MR PORTER

Den online destination for dem med dybe lommer og en forkærlighed til det luksuriøse, har kun brug for MR PORTER. De fleste ville ikke vide, men de har også en stram sneaker sektion, som kun lager de gode ting - eksklusive udgivelser fra Nike og Adidas sammen med nogle af Italiens mest luksuriøse sneaker navne. Du bliver nødt til at flytte hurtigt for at afhente de sko, der er efterspurgte, da de ikke varer længe på MR PORTER.

Mærker: Nike, Adidas, Lanvin, Paul Smith, Balenciaga, Tods, Acne Studios, Converse, Gucci, Valentino, Maison Margiela, Zegna

SHOP MR. PORTER

Sneakersnstuff

Hilsen fra Sverige er Sneakersnstuff, en online butik, der holder op med de nyeste trends uden at gøre det svært for kunderne. De tilbyder et latterligt udvalg af sko, herunder eksklusive modeller, der er nok til at holde enhver voksen mand med en sneaker fetish glad. Salg er også ret almindelig her, så sørg for at tjekke tilbage lejlighedsvis, inden du betaler for forsendelsen. Du kan scorer en bedre aftale end du havde tænkt dig.

Mærker: Adidas, Y-3, Asics, Converse, FILA, Le Coq Sportif, Ny Balance, Nike, Puma, Reebok

SHOP SNEAKERSNSTUFF

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look