Hvordan man klæder forretningsmæssigt og bruger din Smart Office Style

Anonim

Arbejdspladsen bliver stadig mere afslappet (vi beskylder dig og de dårlige Adidas sandaler, Zuckerberg), men det betyder ikke, at du skal ligne hver anden kabinebundet drone på kontoret. Det er tid til at tale, hvordan man klæder business casual.

Ikke business-y, men aldrig for afslappet, er begrebet en raffineret, men komfortabel kontorbeklædningskode farligt tvetydig, uden nogle konkrete perimetre. Vi har oplevet rædsel: mænd i dårlig pasformede skjorter, baggy bukser og uadskillelige blazere, som ikke klager i kontostil og ubevidst glider ned virksomhedens stige. Det er ikke for sent. Læs videre for business afslappet stil tips og de vigtigste stykker værd at investere i.

Klik gennem diasshowet for de bedste forretningsmandige stykker og hvor de kan købe dem.

Fokus på pasform

Den gyldne regel, i enhver skræddersyet følelse af mænds stil, er købstøj, som passer dig ordentligt. Intet ødelægger et outfit - uanset kjolekode og ligegyldigt hvor dyrt tøjet er - som en dårlig montering jakke, skjorte eller bukser. Nogle mænd har tendens til at bære tøj til store, hvilket ser ud, mens andre insisterer på 'skinny' passer, som er for stramme på dine kroppe. Den første hemmelighed til at se smart er dimensionering korrekt.

Byg med grunde

Når du har nailed den pasform, kan du begynde at opbygge din garderobe. Begynd med stykker, der er nemme at blande og matche, så du kan få det største bang for din buck, bytte jakker med bukser og skjorter med bånd til et andet udseende hver dag.

Når du har opbygget et solidt skab fuldt af hæfteklammer, kan du begynde at blive mere kreativ med tekstur, farve og mønster. Nu læs videre til stykker, du bliver nødt til at klæde sig forretningsmæssigt.

KØB BEDSTE GRUNDER @ ASOS

The Business Casual Essentials

Hvis du omhyggeligt bygger dit udvalg af essentials, vil du kunne opnå maksimal grad af alsidighed med minimumsindsats (hvilket er afgørende om morgenen, og du har ikke engang haft din kaffe endnu).

Blazer

Kicking ting med passform, skal jakken sidde firkantet og tæt på skuldrene (ingen peaking) og skæres slank gennem siderne og slutter lige under din røv. Ermerne afslutter et par centimeter over tommelfingeren til t-shirt manchetten kan ses, bare. Se en skrædder til at sortere alt dette ud for dig.

Om vinteren, sommeren og hver temperatur derimellem er der tre jakker, du bør overveje. Den første er en klassisk marineblader, i et enkelt brystdesign med top eller hakketap. I lys uld er marinen mindre indelukket end sort og er mørk nok til at smigre din fysik, øjeblikkeligt smartning op ethvert udseende.

For køligere morgener skal du have en grå tweed blazer i grå. Den er ideel til at indsprøjte tekstur (herretøjs svar på at tilføje interesse for en blokfarve med et prangende tryk) og vil fungere godt sammen med andre følsomme stoffer i din outfit, såsom cashmere cardigan, silke strik slips og en chambray skjorte.

Når varmen er tændt, vil en beige ren bomuld eller linned-blend blazer hjælpe dig med at holde dig kølig på kontoret. Og dens varme jordiske toner vil lyse op på kontoret, svømme i et hav af navy jakker, hvilket gør dig standout, med en god grund.

SHOP @ ASOS (CHEAP) SHOP @ MR PORTER

shirts

Illuserende skjorter er almindelige, fordi vi ikke er alle modeller, og i forhold fra nakke til talje. Igen skal du få pasformen lige i skuldrene først, så bevæge dig over: mellemrummet mellem halsen og halsen skal passe godt i to fingre, og trøje manchetten skal møde ved tommelfingeren.

Hvis dine skuldre er brede, skal du kigge efter et slank-fit design eller overveje at få dart; to enkle lige sømme anbragt i bagsiden af ​​trøjen til at binde i det tynde stof. Denne vejledning til kjole skjorte væver vil hjælpe dig med at bestemme hvilken klud der passer bedst til dit klima og kjole kode. I almindelighed er Oxford skjorter den testede test-down, og kommer i mange farver, mønstre.

Faststof er naturligvis det nemmeste at matche, så fokuser først på standarder som hvid, lyseblå og lyserød, flyt ind i lysere farver og mønstre såsom striber, checks eller ginghamversioner. Vær altid opmærksom på, at du skal være mere forretning end afslappet, så brug kun en skjorte, hvis kraven kan stå op uden slips.

SHOP @ MR PORTER

Bukser

På grund af et fald i jakkesæt på kontoret i de seneste år er bukser vigtigere end nogensinde. Så start med at investere nu. Chinos - i en mellemvægt bomuld - er dit valg til semi-formelt arbejde. Stick med klassiske farver - marineblå og kamel - og vælg en pasform, der er slank men ikke tynd.

$config[ads_text5] not found

Bukser adskiller, igen i en flerfarvet farve, er det næste trin op, venturing i grå eller beige, især om vinteren i en rig flannel eller corduroy. Herretøjs nuværende besættelse med beskårne bukser bør virkelig minimeres (invester i en eller to max). Hvis du er efter tidløs pind til regelmæssig længde, som trends kommer og går.

Endelig er jeans passende - arbejdsplads tillader det. Gå efter noget mere på den formelle ende af denimspektret: mellem-til-mørk vask og absolut ingen rips eller tungt fading. Office jeans bør også være slanke, aldrig mager. Hvad angår anden denim? Ingen shorts venligst.

SHOP TROUSERS @ MR PORTER

Sko

Klædesko klassikerne er sikreste når det kommer til dit fodtøj. Loafers, Oxfords, Derbies, brogues og munkestropper vil alle se dapper på kontoret. Og vil komplimentere hvert stykke nævnt ovenfor, basere dit udseende, da alt er bragt sammen.

Afslappede fredage kan muliggøre en minimal, ren skåret sneaker, der skal bæres til arbejde, men igen, som med jean-reglen, skal du først kontrollere din chef.

For kvalitet er læder altid bedre, klæber til sort, brun, oxblood og brunbrunt, når man vælger en farve. Om sommeren eksperimentere med farve og endda ruskind. Denne vejledning - hvordan man bruger farvede kjole sko - vil hjælpe.

SHOP SKOER @ ASOS SHOP SKOER @ LUISA VIA ROMA

Den Valgfri Forretning Casual Ekstra

Hvis du virkelig vil have et outfit, der siger "Jeg er på vej direkte til toppen, så begynder du bedre at rydde dit hjørne kontor, ASAP", er du klar til at smide disse valgfrie forretningsmæssige ekstraudstyr i mixen:

$config[ads_text6] not found

Polos

Poloen tager fat på knappen-down skjorte til ubesværet forretningsstil. Leveres i bomulds piqué eller den retro strikke sort, kan kraven bære knap til halsen, for en ren finish.

Ellers forlader de tre øverste knapper åbent og sprawled naturligt, sammen med en sommer dobbelt-breasted jakke og lyse chinos (og loafers) for at afslutte det, der går i gang med arbejdet.

Strik

Hvis du er typen til at bære hårdere farver, så er sweateren en god tøj til at give et ellers kedeligt arbejde garderobe lidt pop. Undgå trøjer med skøre mønstre, samt alt med en tykkere (som f.eks. Kabelstrikket).

Det rigtige strik skal glide under en jakke efter behov, men vær vægtig nok til at holde sin egen solo. Det bedste kommer i blokfarver, en slank pasform og sidder i bæltslange længde, med en subtil ribbet hæm og manchet. Cardigans er en stor blazer udskiftning og ret bedre med et slips, altid forlader de nederste to knapper fortrykt.

KØB KØLE KNITS @ MR PORTER

Slutord: Accessorise

Med disse vigtige kontorartikler kan du lege med farve- og printkombinationer og tilføje eller tage ud i traditionelle kosttilbehør til et afslappet udseende, der er superladet.

Endelig, når det kommer til tilbehør, siger vi mindre er mere. Tilføj en læder folio til din armbåndsur-hånd, og gør væk med slipset, holde sig til ideen om 'afslappet'. Ved at kende reglerne kan du nu bøje dem lidt og ikke se ud som en narre. Sådan gør italienerne det. Sprezzatura!

Køb nogle tilbehør

1/21

Brunello Cucinelli folio

KØBE

2/21

Cambridge Satchel folio

KØBE

3/21

Fællesprojekter sneaker

KØBE

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look