Hvordan man rejser med venner og ikke ender med at dræbe hinanden

Anonim

Arthur er en nervøs flyer. Barney bliver bil syg Calvin er en kræsen æder. Danny er en kontrolfreak. Ed er en billig skat. Fabio kan ikke holde sit ansigt ud af telefonen i mere end 5 minutter, og Gus har været MIA siden du ankom. Du er knapt en dag i din tur, og du har allerede brug for en ferie fra din ferie. Måske har Contiki været en bedre ide.

Som Mark Twain sagde: "Der er ikke nogen surere måde at finde ud af, om du kan lide folk eller hader dem end at rejse med dem." En ferie med jeres venner kunne være en episk oplevelse fuld af en gang i livet - eller en dyre dødskamp af akavet, animositet og subtweeted bitching.

Til trods for de åbenlyse risici, få nok øl ind, og det er næsten uundgåeligt, at nogen vil foreslå at få bandet sammen igen til brocationen for at afslutte alle brocations. Før du påbegynder et eventyr med din entourage, er her hvad du behøver at vide for at holde din skønhed og venskaber intakt.

Vælg Companions Wisely

Hold den forkerte virksomhed, og din gruppesemester er forbi, før den begynder. Hver kandidat skal vurderes baseret ikke kun på, hvor godt de kommer sammen med dig, men også om, hvor godt de kommer i kontakt med resten af ​​besætningen. Formålet er at samle et hold med lignende - eller i hvert fald komplementære - interesser, energiniveauer, rejseoplevelse, budgetter, vaner, kommunikationsstile og sociale færdigheder. Hvis du elsker sen morgen og slapper af ved poolen, kan du ikke rejse med din overlevende backpacker kompis. Pas også på: High-Maintenance Henry, Penny-Pinching Pete, Sloppy Drunk Dennis og Socialt Uhyggelig Ivan.

Angiv klare forventninger

Når du har samlet Avengersne, skal du sørge for at alle er på samme side om det grundlæggende. Bare fordi du alle vil hen til Thailand betyder ikke, at du vil have det samme ud af det. Der er konflikt fremad, hvis en person tænker på strande, en anden er i templer, og en tredjedel handler om Full Moon Party. Ligeledes bryder kampene, hvis en person forventer 5-stjernede ophold, og en anden har kun et vandrerhjembudget. Få alle til at overveje deres mål, forventninger og rejsestil, før du bestiller noget, og konstruer en grov ruteplan, som alle kan være enige om før start.

Planlæg en sti

Medmindre du rejser som en del af en pakket tur, forvent at spilde tid på at diskutere hvad du skal gøre. Du vil miste dyrebare minutter, der debatterer fordelene ved undergrundsbaner mod taxier og turisthøjpunkter vs. lokale hotspots. Minimer disse øjeblikke ved at udarbejde en plan, der eliminerer behovet for større beslutningstagning på flugt. Giv alle mulighed for at bidrage. Derefter arrangere en rejseplan ved at inkludere så mange forespørgsler som muligt, slå sammen lignende eller bekvemme aktiviteter og prøve nogle ting, der er helt nye for alle.

Gør det nemt at organisere

Du er på samme side i teorien, gør det nu bogstaveligt. Organiser detaljerne i dit eventyr på en måde, der er tilgængelig og forståelig for alle involverede parter. Brug Google Dokumenter og regneark til at dele rejseplaner, budgetter, telefonnumre, pakkelister mv. Opret en delt kalender for at planlægge aktiviteter. Brug en Facebook-gruppe eller -begivenhed til at centralisere alle meddelelser. Download en app som TripIt for at sætte alle dine rejseplaner på ét sted.

Pengeforhandlinger (har dem)

Penge får verden til at gå rundt, men når du går rundt om i verden, kan det være en alvorlig kilde til strid. Tal rejseudgifter på forhånd, da det kan være en deal-breaker for nogle mennesker, og de mest følsomme emner behandles bedst inden start. Oprettelse af en rejsefond til bankroll Delte udgifter fungerer godt for nogle grupper, mens andre foretrækker at betale for alle udgifter individuelt. Og det er kun to af mange, mange permutationer af en levedygtig grupperejser økonomisk plan. Din kilometertal kan variere, men disse ting er sikre: det er ikke værd at fixere på et par dollars her og der, og det eneste svar, der rent faktisk er forkert, er "Eh, vi finder ud af det senere."

Pro tip: hvis din besætning er stor nok, se efter gruppe rabatter på aktiviteter og attraktioner. En rejseplanlægningstjeneste kan være bedst udstyret til at hjælpe dig og din roving horde udnytte din gruppestatus.

Opdele og erobre

Spil til dine styrker. Tildel hvert gruppemedlem en rolle baseret på deres interesser og færdigheder. Gør den mest retfærdige og afgørende person til gruppelederen. Lav Bourdain wannabe tur kokken. Sæt den obsessive arrangør med ansvar for forskning og planlægning. Andre medlemmer kan være hjemmehørende fotograf, driver, bogholder, sprogekspert, vejrsporing, indkvartering finder eller GPS-navigator. Ingen kan lide en kontrolfreak, og at stole på en person til at gøre al planlægning og booking er en surefire måde at opbygge vrede i dine relationer.

$config[ads_text5] not found

Vær en samvittighedsfuld pakker

Nøgleordet her er "lys". Vær ikke røvhulet, der trækker omkring halvdelen af ​​sine ejendele, holder gruppen op på bagagekrav og sætter en pasform hver gang du støder på en uventet trappe. Pak hvad der er nødvendigt for ikke at være et dræn på alles andres ressourcer, og slip resten hjemme. Bestem før tiden, om du alle vil tjekke tasker eller strengt bruge carry-ons, og for visse redskaber, der kan deles, lav en samarbejdspakningsliste for at undgå at kartlægge dubletter, du ikke behøver.

Arrangér imødekommende overnatningssteder

Vær yderst tankevækkende i dit valg af logi. Er der nok soveværelser? Hvilken størrelse er sengene? Hvem får mesteren? Vil snorerne have en værelseskammerat? Er der tilstrækkeligt lagerplads? Hvor mange badeværelser er der påkrævet for at rumme alles morgenbruser? Fælles opholdsstue kan føle sig som en tilbagevenden til kollegiet dorm herlighed dage eller en fængselsstraf uden parole. Chat tidligt om, hvad der er mest vigtigt for gruppen: Spar penge ved at bunke op eller sprøjte ud for at have mere plads.

Følg strømmen

Øv tålmodighed, kommunikation og kompromis. Ved at du ikke vil se eller gøre alt på din liste (for den sags skyld vil hverken dine venner). Nogle dage kan du betale mere end din retfærdige andel til middag. Nogle dage kan du være forsinket, fordi nogen havde brug for en badeværelset. Nogle dage må du måske tage mellemsædet eller bunden af ​​køjesengen. Lav fred med det. Husk at i bytte for en lille give-and-take får du en utrolig oplevelse med dine yndlingsfolk på planeten.

$config[ads_text6] not found

Kommunikere

Nogle gange strømmer strømmen bare ikke. Når det sker, tal op før problemet har en chance for at fester og intensivere. Der er sådanne ting som at være for tilbagelænet, hvis det betyder forstærkende vrede. Du kan ikke ignorere noget i indsendelse. Behandle problemer, som de opstår, før der opstår for meget spænding, og nogen kaster et slag.

Tag en pause

For meget sammenhold er en opskrift på katastrofe. Den nemmeste måde at rejse harmonisk på er at dele virksomheden lidt for at give individer tid til at genoplade og udforske interesser, som gruppen ikke deler. Lav gratis timer del af din plan, måske endda planlægge en hel dag eller to til at blive brugt separat. Nogen kan komme tilbage med dit næste store gruppeventyr.

Må ikke:

Vær alt for ambitiøs. Glem at planlægge nedetid. Tag nogle beslutninger, mens du er træt, sulten eller stresset. Brug for meget tid limet til en skærm. Få fordømmelse, når rejseforbrugene bringer det mærkelige og værste ud i dine venner. Maim nogen ud af frustration.

RELATERET: De øverste destinationer for mænd, der rejser alene

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look