Hvordan man bærer singletter og tank tops uden at ligne hvidt affald

Anonim

Singlets (tank tops og veste til vores globale læsere) er en del af den australske livsstil. Vejret kalder på dem i sommermånederne, og deres praktiske lethed har ført til, at det er et nationalt ikon, og desværre, den uniformerede boganer. Men har du nogensinde spekuleret på, hvordan man bærer en singlet uden at se ud som hvidt affald?

Fra et stilperspektiv har den ydmyge singlet flyttet i de seneste årstider, genopfinde sig fra et populært undertøjstykke til en acceptabel afslappet påklædning. Men før de hvide våben er ude, gælder visse regler. Vejen er smal, når det kommer til denne genre af tøj. Så her er de stilarter, lejligheder og mærker, som du skal holde fast ved.

Kend dine Singlet & Tank Styles

Slim-Fit

Den monterede singlet er faktisk en risiko, når den bæres udenfor huset, hvilket kræver tillid til en ikke-arrogant / gym-fyr slags. Med den vintage Americana trend (tænk Marlon Brando) indstillet til at fortsætte i 2015, par en skarp hvid tank (tænk simpelt og minimalt, undgå udskrifter) med linned bomuldsbukser. Tippesikker udseende ved at gå til et tungere stof, der giver mere dybde og tekstur, såsom ribbet bomuld.

Singlet bør nemt gemmes eller sad i taljenhøjde - og kan gå med eller uden et læderbælte afhængigt af stemningen. Afslut det med plimsolls, bådsko eller flade moccassiner, hvis i byen.

Strammeformede tanke er også store lagdelingsstykker, og giver mere køleværdi end en almindelig bomuldst-tee. Placer det under strik, en blazer, jakke eller endda en skjorte, hvilket gør det svært for påskuere at skelne mellem, om du rent faktisk har en singlet.

Afslappet-Fit


Den slash-fit alsidighed af dette skære gør det til en go-to summer afgørende (og mindre kontroversiel) i forhold til dens stramme og lange modparter. Gå til en print eller farve sort denne gang - om det er fed og modig (tænk bindefarve og geometrisk formet) eller en mere subtil Bretagne stripe.

Mønstre er en fantastisk måde at give tilbage på nogle personlighed til tilskuere og giver også dit outfit et omdrejningspunkt med illustrationer og slående detaljer. Par tanken med fremragende skræddersyede shorts (over knæet er ideelt) og ikke gå for kort i længden.

Endelig modstå trangen til at vedtage formløse bundflader som lange længde boardies eller fragtbukser, da de kan tilbyde meget ekstra bulk. Afslut udseendet med et par minimale træner, bådsko eller endda lædersandaler til super modige.

Langline

Kun for de fashionable modige, langsigtede silhuetter forudses at gøre deres vej tungt over grundlæggende sommer (og vinter) stykker i år - selv singlets. Langtidslignende kan lide solo, men det er bedst for layering - glidende godt under en bomberjakke eller løst pasformet cardigan.

Ramping up longline's tilknytning til sportstøj og athleisure, par tanken med sporbukser (cuffed ved ankelen er bedst til at holde form), en beskåret afslappet-fit bukser eller skinny jeans. Denne tendens afhænger også af monokrom, så hold det farveløst med kun simple udskrifter i grå, sort og hvid.

Sport inspireret

Med stigningen i NBA og old school team gear er det ikke underligt, at mærker har været hurtige at hoppe på stilvognen. Den atletisk inspirerede singlet er perfekt til sneakerhovedet og hypebeasts, der ønsker at lave en erklæring af en anden art. Parret tilbage med jeans og sneakers er det meget afslappet, men med det rigtige singlet valg kan være en vinder.

Passende Singlet Begivenheder

Sørg for at være opmærksom på, hvor du har din singlet. Stranden, poolen, parken er alle helt fine til singlet slid, uanset pasform og stil. I mellemtiden, hvor som helst by og tungbefolkede (tænk indkøbscenter, gå til middag, drikke i bar eller et sted lige så godt) - singlet er forbudt. Eller i det mindste chuck på en over skjorte eller afslappet blazer for at skjule det faktum, at du har en singlet.

dos

  • Accessorise - ure, armbånd, halskæder.
  • Træne ud - muskler gør en tank se bedre ud
  • Hold sovende singlets til at sove

Don'ts

  • Bær til særlige lejligheder - dvs. Bryllupper, bah mitzvahs
  • Brug ubekymrede singlets. De har tendens til at tabe form hurtigt, så vælge en opgradering hver sæson.

Varemærker vi elsker

Alexander Wang

New York-baserede, Wang's singlets er klassisk afslappet og passer til byens smag. Hans nyeste muligheder inkluderer en lavneklet muscle tank lavet af letvægts rayon jersey og silke og blød pima bomuld med en udsagnspose.

Bassike

Australian label Bassike handler om at skabe klædeskabe hæfte med lang levetid aka kombinerer basics stil med premium kvalitet og bæredygtige stoffer. Den organiske trøje, der anvendes i deres seneste udvalg, er perfekt ude af drift, gymnastik udseende og par godt under en linned blazer.

John Elliot

John Elliot er lavet af den blødeste bomuld og tilbyder et udvalg af singlets hele året rundt. Hit John Elliot her specielt til almindelige singlets, der er velfremstillede og passer perfekt.

Hvor køber Mænds Singlets & Tank Top

Til high end brand singlets anbefaler vi SSENSE
Til overkommelig mode mode anbefaler vi ASOS eller TOPMAN

Endelige Ord

Når det kommer til at vælge og sportere din singlet, kommer det hele ned til dette: Vær sikker, selvsikker og med vilje. Hvis du er i tvivl, vælg super rene farver og afslappet passform til en ubestridelig tilgang til tanken.

Tematiske kombinationer, såsom nautiske, bohemske eller sportslige, tager lidt ekstra planlægning (og lidt mod) til at trække af, men det gør det godt, de vil tage din sommer dressing til et andet niveau.

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem