Jeg havde lige mit største 'WTF' kaffemoment, der ændrede alt om, hvordan jeg drikker det

Anonim

Som du smiler uhyggeligt på din smukke barista, er den nøjagtige belastning af kaffe, din latte er grundet fra, formentlig ukendt for dig. På samme måde tænker du sandsynligvis mere på linje med "Mmm.life-Blood" eller "Dette lugter godt", i stedet for, "Har jeg matchet de korrekte smagsprofiler her? ”

Hvilket er retfærdigt nok. Kaffe vil fornemme sanserne, men det er afsløret fra maskinen (eller skummet af din hipstarista). Når det er sagt, kan det altid forbedres, som vi opdagede på Nespressos seneste Master Origin Dinner.

Unveiling de seneste kreationer i Nespresso-serien blev vi taget på en sensuel rejse fra Indonesien helt til Etiopien. Her er hvad vi lærte.

At få et dobbelt skud er ikke den eneste måde at gøre din latte stærkere

Det kan tage et år, eller det kan kun tage en måned, men på et tidspunkt vil din standard latte ikke skære det længere. Hvad der startede som en smuk melange af bitterhed og fløde smager nu bare som mælk. Blid, inspirerende, ko whiz. Intet samspil. Kaffe en fjern hukommelse. Imidlertid er dine italienske kompisers espresso stadig et skridt for langt.

Så hvad laver du? Du begynder at fortælle din barista til "Gør det stærkt", og forsøger ikke at komme på tværs som en uhyggelig narkotikamisbrug. På trods af dig bliver du mere og mere tilsluttet, og før du ved det, får du rystelser, hvis du ikke slurper sirupen mindst to gange før kl. 10.00.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan. Som vi fandt ud af de kaffe-mad videnskabsmænd over på Nespresso, nogle typer kaffe, skære gennem mælk bedre end andre, afhængigt af hvor de dyrkes og hvordan de behandles. Så hvis din single shot flat white ikke gør det for dig mere, skal du ikke bare hoppe til et dobbelt skud-eksperiment med forskellige bønner og stege.

Nespressos Master Oprindelse fra Indonesien er det perfekte eksempel på en intens "Vildt aromatisk" kaffe med "Rich fløjlsagtig tekstur", der skærer gennem mælk som en kniv gennem mikrobølget smør. Hvorfor ikke give det en tur?

Ikke alle espressoer er skarp og bitter

Hvis du kan lide at betragte dig selv som en kaffefisker, men er en wuss, når det kommer til espresso og lange sorte, skal du ikke bekymre dig: der er en løsning. Få dine hænder på Nespresso's Master Origin fra Etiopien, en blid, decadent aromatisk, let-on-tongue bryg, at selv latte guzzlers vil nyde solo. Bonus: Rige, varme noter af frugt syltetøj og orange blomster blomster. Efter prøvesmagning vil du sandsynligvis ikke ødelægge din kaffe med mælk igen.

En god kaffe vil gøre dig skum

Surf jibber til side (frooothin 'bh), det er 100% sandt, at medmindre du bruger en fransk presse eller Moka Pot, vil enhver kaffe, der er din tid værd, have et dejligt lag skum på toppen. Ingen undtagelser. Flydende fløjl eller gtfo.

"Beviset for en god kaffe er alt i skummet."

En god kaffebønne vil skabe den perfekte crema-signaturfarvet tanfarvet skum, der hviler oven på et frisk trukket skud af espresso. Tilstedeværelsen af ​​denne crema indikerer en højkvalitets, velmalet kaffe og en dygtig barista. Det hjælper også med at give din kaffe en fyldigere smag og længere eftersmag end drikker kaffe.

Hvis din kaffe ikke har crema, er der enhver chance for, at bønnerne ikke er blevet opbevaret i en lufttæt beholder. De var ikke friske til at begynde med eller blev ekstraheret for hurtigt.

Lugtende det gør det bedre

Vi ved, du ved det. Men vores nylige kaffetestoplevelse har inspireret os til grundigt at virke i helvede ud af vores næste espresso. Du vil blive overrasket over, hvor meget mere næse smag ligger under din machiato's micro-skum og din espresso crema.

Kaffe går godt med Bolognese

Drys lidt friskmalet kaffebønne over Nonna's eget, eller chuck i et skud af fint ristet espresso. Når din partner / familie / venner beder dig om at overtage madlavningstole, må du ikke sige, at vi ikke advarer dig. Tjek opskriften her. Åh, og hvis en ikke-kaffe, der drikker signifikant andre, ikke kan lide chokolade, kan det være en bedre måde at smagfuldt udvikle deres smagsløg på end Mochas.

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look