Det er tid, hver mand lærte forskellen mellem formelle og semi- formelle

Anonim

En gang på en mere sartorisk tilbøjelig tid deltog mænd regelmæssigt i begivenheder, hvor sort slips og hvidt slips blev båret. I de mere dekorative dage betød formelle hvide slips og haler, mens halvformelle henviste til tøj, tuxedos og andre iterationer af sort slips. Alas, disse dage er bag os, og vi er blevet kastet i en verden, der ikke længere har svageste forskellen mellem formelle og semiformelle. Vi lever i mørke tider, herrer.

Men hark! - Hvad er der i fjerntliggende? Er det et lys i enden af ​​tunnelen? Et fyrtårn i mørket? Et lille glimt af håb?

Hvorfor ja det er, for i dag bryder vi ned kjolekoderne, selvom den mest stiludfordrede mand kan forstå. Her er hvad formelle og semi-formelle betyder, det gør og ikke, og inspiration til din næste begivenhed.

Forskel mellem formelle og semi- formelle

På sin mest basale, moderne formelle kjole omfatter generelt både hvidt slips og sort slips kjole koder. Semi formel, som navnet antyder, er lidt mere afslappet - tænk en mørk jakkesæt og et slips, eller noget du vil henvise til som "cocktail" kjole.

Mænds Formelle Påklædning

Tom Ford

Smokingen er hjertet af den formelle kjole. Til DRESSIEST af lejligheder, slips er et must - en tailed jakke, hvid skjorte og hvid slips. For lidt mindre stivede gange er sort slips dagens ordre - en tætsjakkejakke, sort cummerbund eller vest og en sort slips. Andre begivenheder kan kræve morgenkjole, den daglige formelle kjolekode, som består af et morgenfrakke, vest og stripede bukser. Bemærk: Ja, du kan gå en blå smoking, hvis du vil have det for ikke så formelt formelt.

RELATERET: Hvordan man bærer en smoking og hvor man får en

Formelle Do's & Don'ts

Suitsupply

Bekendtgør dig med den traditionelle smoking.

Her er hvor den kom fra. Og her er hvordan man skal bære det.

Ikke improvisér.

Dette er ikke tiden for en sort skjorte (eller anden farve end hvid, for den sags skyld), et udtryksfuldt slips eller designer sneakers. Hold dig til klassikerne og se Rat Pack ubesmittet.

Kend dine bånd.

Overraskende er det okay enten at bære en sort / hvid slips eller vælge en almindelig sort traditionel nakke slips.

Måle søm passer.

Din skrædder er din bedste ven. Sørg for, at dine bukser ikke er for lange, og din jakke ikke er for løs. Dit formalwear skal passe som en sportsvogn, ikke en SUV.

Forsigtig ikke din pleje.

Bruser. Barbering. Påfør cologne (men ikke overdrevent). Fjern prangende smykker. Modstå trangen til at prøve en fed ny frisyre.

Tag tingene i egne hænder.

Lær at binde en slips. Du lever i din YouTube-tutorials æra - der er ingen undskyldning for noget forudindstillet. Og mens du er i det, undgå lejemålninger med lige så stor glæde.

Stem ikke overens med din dato.

Dette er ikke prom. Uanset hvor insisterende hun måtte være, er formålet med din smoking ikke at komplimentere sin kjole. Det fortjener at skinne i spotlyset alene på egen hånd.

Lær at vide Mænds Semi Formel Klæde

Canali

En smoking ville ikke være hensigtsmæssigt til en semi-formel begivenhed, men det er stadig vigtigt at forblive elegant, sofistikeret og pænt. En mørk dragt og slips forventes til halvformelle arrangementer om aftenen. I dagtimerne formelle arrangementer er lette dragter acceptable (men hold t-shirts og bånd i forhold til den konservative ende af spektret). Sko bør forblive dressy og tilbehør, som lommekvoter og armbåndsure, bør undervurderes.

I slutningen af ​​dagen er der en DO, der betyder noget mere end noget andet: hvis du nogensinde er usikker på hvad din vært forventer, så spørg. Du kan være sikker på at du vil se den del, og de vil sætte pris på din indsats for at få det rigtigt. Bortset fra det, vil disse gør og ikke få dig ved:

Semi Formelle Do's & Don'ts

Zegna

Brug den rigtige dragt.

En smoking er for meget. En sommer seersucker dragt er for lille. En mørk uld, gabardin eller kashmir kost er lige rigtig. Hvis arrangementet finder sted i løbet af dagen, er en lettere dragt en mulighed.

Vær ikke bange for at sløre slipset.

I disse dage er det ok at gå slankere på halvformelle arrangementer. Hvis du foretrækker det polerede look, som et slips giver, skal du fjerne alt for højt. Gem nyheds-nøgnetøj til jeres kontorjulefest.

Undgå at undertrykke.

Bemærk at semiformelle stillinger indeholder ordet "formelt". Kjole i overensstemmelse hermed. Khakis, jeans og shorts har ingen plads til seminormaliteter. Heller ikke polo shirts. Gør heller ikke sneakers. Du får billedet.

Men følg den gyldne regel.

Når du er i tvivl, er det bedre at overdressere end undertryk. Hvis du beslutter mellem to ting, fejler du på siden af ​​den mere formelle valgmulighed. Hvis du ser ud til at blive overdrevet, kan du deformel-fyre dit outfit med små tricks som at fjerne dit slips.

Så der har du det. Nu kan du prale med dine langt mindre fashion-savvy venner om den klare forskel mellem formelle og semi-formelle. Husk, hvis du er blevet bedt om at rocke op i formelt påklædning, gå til en smoking og ikke improvisere eller forsømme vigtigheden af ​​pasform.

Hvis du er blevet bedt om at gå semi-formel, er mørk suiting dog din bedste chance for en aften begivenhed, mens konservativ lysere farvestoffer er mere passende for dagen. Vær ikke bange for at sløre slipset, men vigtigst af alt, have det sjovt med dit udseende og husk den gyldne regel: Når du er i tvivl, er det bedre at overdrive end undertryk.

1/10

Formel

Becks kender hans ting.

2/10

Semi formel

En stor dobbelt breasted mulighed for varmere måneder.

3/10

Formel

Et klassisk sort slips / formelt udseende.

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem