John Legend Bringer Back Sheen og gør det ser forkert ud

Anonim

Det var ikke for længe siden, at de skinnende tøj blev frynset i mændens garderobe. Med tvivlsomme konnotationer til den overvældende mode scene i 70'erne og begyndelsen af ​​80'erne var det et kig som normalt forbeholdt rockstjerner, berømtheder og deres tilstødende grupperinger.

Ikke mere. John Legend blev en del af den nye afgrøde af mænd, der nu omhygger glans som klæbemiddelfarve i deres garderobeskabe - og der er ingen regler. Fra bomberjakker til tuxedos gør den skinnende finish nu en række af de mest populære mænds stykker.

Nærmere bestemt kan disse stykker uden problemer tage en mand fra en formel cocktailbegivenhed gennem at efter arbejde drikker sammen med venner.

Tro ikke på os? Hit galleriet for at se, hvordan nogle af nutidens bedst klædte mænd som Donald Glover, David Beckham og Henry Golding skrubber op i et skinslag.

1/5

John Legend

Legend rocker en pearlescent sheen bomber jakke komplet med blomsterbroderi for at give udseendet lidt pop gennem detaljer.

2/5

Henry Golding

Han er en mand på alles læber i øjeblikket og han fik det til at tælle på Crazy Rich Asians premiere. Henry Golding trådte ud i en lilla glans smoking for at tilføje den ekstra bit prestige til hans garderobe.

3/5

Donald Glover

Når Donald Glover ikke rapper skjorteløs på scenen, skrues han op i et lyst tal som denne oransje glansdragt. Attention-grabbing er en underdrivelse.

Interessante Artikler

Menswear Trend værd at stjæle fra Pitti Uomo 93 (og nogle du bør ikke)

Kate Upton I Zero Gravity

Louis Vuittons nye tasker er virkelig episke (og vi vil have dem alle)

Shawn Mendes 'Wild Two Toned Suit på VMA'erne brød den ældste kunststil