Justin Therouxs våben bliver for store til hans Vintage Rolex Watch

Anonim

Kald det første verdens problemer. Kald det en våbenkørsel. Kald det et ulovligt pistol show. Sandheden er, at Justin Theroux får det godt, og hans vintage guld Rolex ur kan ikke længere klare.

Den amerikanske skuespiller og engang Jennifer Aniston-mand blev for nylig spottet rullende rundt i New York City på sin signatur guldbelagte cykel. Denne gang var anderledes dog. Theroux gyngede nogle seriøst jakkede arme i sin afslappede sommer op, som bestod af en ærmerøs Newport skjorte, monteret hvid denim, suede støvler og en Wu-Tang trucker cap.

Starens stjerne var dog hans 1971 18K guld Rolex Oyster Perpetual Submariner Date, der tog i alle bump og chok sendt op på de nyligt polerede træstammer. Uret er ikke noget astronomisk i Rolex-verdenen - det sælger i området $ 30.000 - $ 40.000 - men det er godt at se nogen iført en Rolex som den skal bæres.

Billede: Nick Sullivan / Esquire

Den eneste modstand Theroux vil vende ned ad sporet er, om hans muskler vil få mere opmærksomhed end hans håndled candy. Vi vil lade dig bestemme den ene.

For nu kan vi tilbyde dig chancen for at replikere Therouxs pistol show takket være de gode mennesker på American Men's Health .

Ifølge fitnesspublikationen, der interviewede Therouxs personlige træner tilbage i juni i år, er der ingen hemmeligheder - bare klassiske vægtrumsøvelser.

"Vi holder fast i det grundlæggende, " sagde hans træner, Rob Piela, til bladet. Men vent, der er mere. Det blev afsløret, at Theroux arbejder fem dage om ugen, hvor de fleste sessioner starter med 40 minutters træningstræning, inden han slutter med 20 minutter i vægten rummet hvor han arbejder på sin abs, gør kredsløb eller deadlifts.

Her er det fulde Justin Theroux træningsprogram fra Men's Health .

Abs Blaster

Gør 3 sæt af hver øvelse, hvile i 30 til 45 sekunder mellem sæt.

1) Hængende ben hæve: Hæng fra en pullup bar med et overgreb. Hold dine ben lige, hæv dem så højt som muligt, og sænk dem derefter. Det er 1 rep; gør 20 til 40

2) Afvis situp: Læg på en tilbagegangsbænk med dine fødder fast forankret, med en vægtplade over brystet. (Theroux bruger 25 og 45 pund plader, men du skal starte med en 10-pounder.) Stram din abs og hæv din torso; som du gør dette, hæv pladen over dit hoved. Sænk dig langsomt tilbage til startpositionen. Det er 1 rep; gør 20 til 40

3) Kabelknap: Tilslut et rebfeste til en høj kabelmaskine, der er lastet med en mellemvægt og knæ ved siden af ​​den. Tag fat i rebet og sænk det, så dets håndtag er tæt på dine ører. Dette er starten. Uden at flytte dine hofter, kontrakt din abs; prøv at røre dine albuer på dine knæ. Tilbage til starten. Det er 1 rep; gør 20 til 40

4) Cykelknus: Start liggende på ryggen, hænder bag hovedet, benene fra jorden, og knæ og hofter bøjet 90 grader. Tryk på din nedre ryg i jorden. Tag dit venstre knæ mod din bryst; rør din højre albue til det knæ. Tilbage til starten; gentag på den anden side. Det er 1 rep; gør 20 til 40

Strength Circuit

Gør 8 til 12 reps af hvert træk; kamp gennem 2 til 3 runder. Hvil efter behov mellem bevægelser, men forsøg at holde det kort.

Squat> Deadlift> Pullup> Pushup> Shoulder lateral raise> Dumbbell biceps curl> Triceps cable pressdown

1/2

2/2

3/2

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look