Kanye West gjorde det utænkelige med en Louis Vuitton-pakke

Anonim

Kald det blasfemisk. Kald det indtryk af mode banebrydende. Der er ingen tvivl om, at Kanye West lige har skabt sin egen regel for at bære en jakkesæt med sandaler - helt klæd skjorte helt.

Et indlæg delt af UpscaleHype (@upscalehype) den 18. august 2018 kl. 19:23 PDT

Mens nogle af jer måske har svært ved at overveje, hvordan helvede sandaler gjorde det til mændens suiting-folkeslag i første omgang, er det rimeligt at bemærke, at Jason Statham gjorde det først i 2018, da han rockede op til sin egen røde tæppepremiere i Kina med en sandal og dragt combo. Stathams udseende fremkaldte en ubesværet og afslappet cool, men Kanyes seneste look på 2Chainzs Miami-bryllup tog det en smule i luksus-streetwear-spillet.

Mr. Kardashian bar Virgil Ablohs første kjole fra Louis Vuittons årstid en samling. Det havgrønne ensemble har LVs underskriftsmotiv præget i hele jakkesætet for at gøre et subtilt udseende langtfra, men en mere luksuriøs en tæt på. Kanyes mest dristige bevægelse var udeladelsen af ​​en kjole skjorte fra dette udseende. I stedet valgte rapperen en guldkæde og to slankere guld halskæder.

Hans fodtøj? Yeezy sæson seks sandaler med sokker selvfølgelig. Gem dine 'WTF'er' til senere på året, da vi forudsiger, at der kommer flere kopikatrister til at komme.

Sidebemærkning: Når du tager et kig på dette skandaløse, skal du sørge for at din +1 har en kjole, der passer til din Fluor G-Wagen. Fordi Kardashian-West.

Et indlæg delt af UpscaleHype (@upscalehype) den 19. august 2018 kl. 10:59 PDT

1/4

Billede: Bare Jared

2/4

Billede: Bare Jared

3/4

Billede: Bare Jared

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look