Khaki dragter er den hotteste billet denne sommer - Få inspiration til, hvordan man kan se udseende

Anonim

En tung sort uldedragt og sommersolen blandes bare ikke. Når vejret opvarmes, er det tid til et sandy-hued alternativ til de mørke farver, du har rocket hele vinteren. Tricket er at lære at bære khaki uden at se ud som om du er på en safari (medmindre du er på en safari, i så fald skal du sandsynligvis i det mindste bytte din kjole til noget lidt mere robust). En kaki pakke kan være formel eller afslappet, preppy eller endda lidt edgy, hvis du bruger den rigtigt.

Hvad skal man huske på, når man køber jakkesætet

Husk kaki pakker er mest almindelige i sommersamlinger fra designere. Du finder dem i bomuld og linned stof, men nogle gange uldblandinger vil også være tilgængelige. Jeg foretrækker at holde fast i en dæmpet farve i stedet for noget, der er for lyst, da det nogle gange kan se gul ud. Hvis du kan gå efter en ustruktureret jakkesæt, vil den også fungere i afslappede kjole lejligheder. Vær ikke bange for at adskille jakkesætet.

Hvad skal du have med din khaki-kjole

Jeg foretrækker at køre hvide eller lyseblå skjorter med en khaki-kjole. Det komplimenterer khaki-farven og opretholder den friske sommeroplevelse. Nogle gange vil jeg endda strække til en lilla gingham, hvis jeg bærer anden lilla i mit tilbehør.

Tilbehør, der arbejder med khaki

Som du kan se i galleriet, er blues bånd den mest populære, men lad det ikke stoppe dig fra at prøve greens og purples. Hvis du kan, gå til brune sko og tonen vil matche khaki, ellers vil marineblå sko tilføje en flot farvefarve. Loafers og blonde ups er begge passende også. Og ja, match bæltet med skoene.

SHOP KHAKI SUITS

1/50

2/50

3/50

Kredit: En fattig mands millioner

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem