Man-Fringe er 90'erne på Trend Awesomeness, her er hvordan man rocker den

Anonim

Femogtyve handler om mandens fryns. Løbende på catwalks for nogle få måneder siden, er mænds frynser, bangs eller ansigtsgardiner den 'det' hår tendens til at indarbejde i din grooming ordforråd.

Frynset flatters. Tyndt hår? Skær en lagdelt frynse for udseende af fylde. Fuller-faced? Frynsen vil tilføre meget tiltrængt dækning til dit krus og afbalancere den kindebolte. Ingen anden frisyre har så meget indflydelse på dit overordnede udseende også (bortset fra fuldstændig barbering af hovedet), så effekten af ​​brystet skal udforskes og forbedres af enhver mand.

Breaking The Man-Fringe Down

Manden fryns har opnået en stor følge i de seneste år. Så også har de mere traditionelle kortside og sider skåret, som ser de fleste gents skille deres hår til siden eller skubbe op til himlen.

Ting at huske er, at frynser er enorme og aldrig det samme mellem hver fyr. Der er tre ting at overveje: længden (lang eller kort); volumenet (højt eller fladt til panden); og formen (afrundet eller skarpere). Og afhængigt af dit hårs egen tekstur, densitet og naturlige fald, vil din frynge sidde i overensstemmelse hermed.

For at holde tingene enkle skal du gå til frynsegangen, der fronter en kors-og-sideskæring. Du kan ændre ting som håret 'fade' (hvor kort klippet er i bunden af ​​hovedet, før du gradvist bliver længere mod toppen).

Jo lavere fade, desto bedre for frynser. Og så matche det med en kort krone, som er lagdelt for at forbedre længden af ​​frynsen. Tyngde er skabt med den ekstra længde i ansigtet, men forskellige længder skal subtilt arbejdes i fryns for at give den form og krop. Og det dækker alle antydninger af en tilbagegående hårlinie uden forkæling af en kam-over.

Sådan Styl The Man-Fringe

Tag en tørretumbler og blast dit hår tørre. Ved at bruge en børste får du en rounder, glattere finish eller en brede tandkamme er også fint, der arbejder med din hårs naturlige tilstand, når den tørrer. Uanset hvad du vælger, vil du blive efterladt med en flot skinne og et stort behov for volumen for dem på den tyndere side.

Brug derefter voks. Det skaber struktur og definition, hvilket eliminerer pusten mens du holder ting sammen - længe efter at du har forladt sikkerheden ved dit badeværelse spejl. For hårprodukt er indstillingerne blanke eller matte. Og valget er dit. Men brug sparsomt, fordi mindre er mere, Mr. Greaseball.

Stil individuelle tråde af frynsens første-off, og hvis mere er påkrævet, skal du anvende mere på resten af ​​frynsen med fokus på tipsene. Fordi håret er naturligt blankt, er det at gøre din frynse matte en god måde at definere det fra resten af ​​dit hår.

For krøllet hår, tørt og derefter arbejde i teksturerende mousse. Dette vil skabe bevægelse, lydstyrke og lidt afvisning.

1/30

2/30

3/30

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look