En mands ultimative guide til de fedeste hoteller i London

Anonim

Der er en tid i hver ung manns liv, når man sover i risikable vandrerhjem med andre unge rejsende, det ultimative eventyr.

Der kommer også en tid i hver lidt ældre mands liv, når han tænker: "Skru det! Giv mig 5 stjerner eller giv mig død. "I den anden fase gjorde vi nogle liggende undersøgelser.

Efter vædning af vores læber på den fineste gin, London har at byde på, hviler vores hoveder på de blødeste af puder og vågner op med hr. Bonds suave afhold. Lad os bare sige, at vi tvivler på, at du vil savne den 10 sengs sovesal. Læs videre og udforske vores top 14 pluk til kølige London hoteller.

Nobu, Shoreditch

Nobu Shoreditch fra sit executive-værelse til sin studio-suite gifter japanske og østlige London-æstetik med stil. En unik skabelse, Nobu Shoreditch er et udtryk for Design Hotels ikoniske kreative udtryk og er et af kun 10 håndvalgte hoteller i boutique-kæden. Højdepunkter omfatter en cavernous nedenunder restaurant, dens nærhed til gamle gade station og Shoreditch High Street, top notch service og faciliteter (herunder en pilates studio, behandlingsrum og en Technogym). Og selvfølgelig har det en række værelser, der passer til enslige rejsende og familier, så du vil blive hårdt presset for at finde et bedre sted at basere dig selv, mens du oplever alt, hvad Shoreditch har at byde på.

BOOK @ Booking.com Fra $ 277 per nat

L'oscar, Central London

Designet af Jacques Garcia-den franske designer bag Hôtel Costes i Paris, La Mamounia i Marrakech og NYC's NoMad-denne tidligere baptistkirke er nu et af Londons mest dekadente hoteller. Som du ville forvente fra Garcia-en mester for blanding ærbødighed for den historiske med dramatisk boheme overflod-L'oscar har en super-sexet interiør sæt mod en traditionel periferi. Det er med andre ord en hyldest til hvad den victorianske æra drejede sig om: opretholde en klassisk rigor, mens det fører til et privatliv af galskab og forfald. Hvis denne overdådige mis-en-scene kildrer din fantasi, og du er ivrig efter at bo i et avant-guard- hotel i hjertet af Holborn (en af ​​Londons fedeste high-end distrikter), blandt en blomstrende blanding af barer, butikker og restauranter, dette er en no-brainer.

BOOK @ Booking.com Fra $ 363 per nat

Henrietta Hotel, Covent Garden

Henrietta Hotel er en to minutters gåtur fra Savoy teater, og er en af ​​de bedst placerede steder i London. Set på øverste etage nr. 15 Henrietta Street, Grand Henrietta (vi kan ikke anbefale dette værelse stærkt nok), giver dig en fantastisk udsigt over London fra din private balkon: hustage, landskab og landemærker, herunder London Eye, er lige ved hånden. Og alle værelser på dette hotel er romantiske undslippe i sig selv, komplet med intime detaljer, eksklusive efterbehandling og udsøgte møbler. Der er også regnskovsbrusere og (i nogle rum) et klofod badekar - til afslapning.

BOOK @ Booking.com Fra $ 449 per nat

Ned, Fjerkræ

Condensed, The Ned oplevelsen er "Siddende ved poolen på taget på en 100 år gammel bygning med udsigt over St. Pauls katedral og hinsides." Udvidet? Vi laver det til din fantasi. Check ind her, hvis du vil opleve et historisk mesterværk, der er værd at Game of Thrones foretrukne kortlivede karakter.

BOOK @ Booking.com Fra $ 334 per nat

Destilleriet, Portobello Road

Distillery i London ligger blot 1 minuts gang fra Portobello Road Market og har en top hylde og gin kollektion. Beliggende i hjertet af Kensington og Chelsea-distriktet, er den nærmeste lufthavn London Heathrow Lufthavn, 18 km væk. Dette område er et godt valg for rejsende interesseret i arkitektur, monumenter og underholdning.

BOOK @ Booking.com Fra $ 200 per nat

Sanderson, Fitzrovia

The Sanderson er en 5-stjernet boutique oplevelse beliggende i det elektriske slagsmål i Londons berygtede Soho-distrikt. Den markerede 50'ers bygning er blevet gentrified af Philippe Starck i en æterisk jazz af barok og moderne design, der gør Hilton til at ligne en guldpoleret tynd. Dens hatte design kombinerer ekstravagance og enkelhed, så det føles som om du har fulgt Alice i Wonderland. Hvem ved: Efter nogle whiskyer har du måske?

BOOK @ Booking.com Fra $ 387 per nat

ME London, Central London

ME London hænger oven på den sydlige spids af Covent Garden. De 57 værelser, herunder 16 suiter, tilbyder (uden tvivl) en bedre udsigt over de store lokale vartegn end du kommer fra London Eye: City-Skyline, Trafalgar Square, London Bridge og Themsen kan alle ses gennem gulv- til loft vinduer. I 2013 blev ME London æret på den berømte Conde Nast Traveler Hotlist, og i april i år modtog hovedkonsulent den prestigefyldte "Golden Keys" hotelierbranchepris.

$config[ads_text5] not found

BOOK @ Booking.com Fra $ 416 per nat

Belgraves, Central London

Belgraves blander traditionel britisk gæstfrihed med en amerikansk boheme holdning. Kun et stenkast fra Victoria Station er Belgraves den første europæiske rate af Thompson Hotels luksusoplevelse, og ligger i et af Londons mest velhavende kvarterer. Hvis hotellets restaurant med 80 pladser, en intim bibliotekbade og et fitnesscenter ikke holder dig underholdt, skal du kigge på de nærliggende internationale berømte butikker, steder og det travle Sloane Square.

BOOK @ Booking.com Fra $ 164 per nat

Shoreditch House, Shoreditch

Gæster på Shoreditch House, en privat medlemsklub gemt væk i East London, bliver behandlet på 26 værelser, der er udstyret med vintage AM / FM-alarmer, varmt vandflasker, frisk Cowshed-kosmetik, shampoo og sæbe fra det tilstødende spa, kraftfulde regnskovsbade, og en række klassiske bøger, legetøj og spil, som de opfordres til at låne. Værelserne er åbne for både medlemmer og ikke-medlemmer. En til skovlisten.

BOOK @ Booking.com Fra $ 262 per nat

Ham Yard Hotel, Soho

Hammergårds værelser ligger kun to minutters gang fra Piccadilly Circus, og de er alle skræddersyede og har gulv til loft-vinduer med en fantastisk udsigt over den omkringliggende by. Hvis du bor, skal du sørge for at få det bedste ud af de ekstraudstyr, som f.eks. Fitnesscentret med et hypoxisk kammer (et fitnessredskab, der simulerer højden), en biograf, en tagterrasse og en bowlingbane fra 1950'erne.

$config[ads_text6] not found

BOOK @ Booking.com Fra $ 701 per nat

Gardinet, Shoreditch

Gardinet er beliggende blandt Shoreditchs premiere barer og spisesteder i et kunstnerisk kvarter. Med alt hvad du ville forvente fra et hip, upscale hotel som dette (og mere) vil du blive blæst væk med mere end tjenesten. Bonus funktioner omfatter at være tæt på både Old Street tube station og (2 miles fra) Tower of London.

BOOK @ Booking.com Fra $ 267 per nat

Præsident London, Bloomsbury

Hvis du kan lide litteratur, historie eller arkitektur, er Principal London, Bloomsbury, stedet at være. En Grade II * -opført milepælbygning opfører Principal den østlige flanke af Russell Square i Bloomsbury. Vi vil ikke give for meget væk, men åbningen af ​​dette 334-værelse-hotel restaurerede oprindeligt den oprindelige bygning til sin oprindelige herlighed - samtidig med at vi administrerede et skød adrenalin i hjertet af Londons mest litterære kvarter.

BOOK @ Booking.com Fra $ 338 per nat

Mandrake, Fitzrovia

Harry Potters hallucinogene plante (mandrake) med det skræmmende goblin ansigt, hvis skrig kan dræbe en person, er sandsynligvis ikke på dit hjerte, når du indtaster dette hotel. Men selvom Mandrake-hotellet ikke ligefrem dominerer den lille gade i Fitzrovia, at den er i, bør den påberåbe sig en ufrivillig dobbeltkørsel ved ankomsten, sådan er den klasse og luksus, der tilbydes.

BOOK @ Booking.com Fra $ 541 per nat

Den Pilgrm, Paddington

Pilgrm, Paddington beskriver sig selv som en "forfriskende pause fra det vanlige." Med et pareret tilbage design, som er moderne og antik, har det opnået sit mål og hylder dens historie og beliggenhed. Hvis du sætter pris på gammelt verdensdesign og britisk håndværk, vil du føle dig hjemme.

BOOK @ Booking.com Fra $ 186 per nat

RELATERET: The Ultimate Men's Shopping Guide til London

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look