Memes bryder ned stigningen omkring mental sygdom

Anonim

Memes, der inspirerer eksistentiel frygt, kan virke deprimerende. Men deres ødelæggende ærlighed er faktisk at nedbryde tabuerne omkring at tale om mental sundhed, og at hjælpe folk, der kæmper med angst, depression og social isolation, indser: de er ikke alene.

Headspace, Australiens National Youth Foundation Center, fandt at nærmer sig mental sundhed på en "ikke-klinisk" måde, "som at finde en meme, der fanger dine følelser og bekymrer sig til et sjovt billede", bryder ned stigmatikken ved at tale om psykiske problemer, især blandt årtusinder. Det er langt fra den patroniserende stereotype, at "dank" memes er en ondskabsfuld kraft, der kan skade vores skrøbelige mentale tilstande, der beskæftiger sig med disse problemer, at halvtunge-i-fræk gør det lettere at håndtere.

"To ting gør det lettere at tale om vanskelige emner: humor og afstand - kvaliteter, som memes naturligvis giver" ( Headspace ).

De kan endda være bedre end "sundhedsinflytende", hvis falske inspirerende citater kun får os til at føle sig værre om ikke at være lykkelige og skinnende 24/7. Faktisk mener Brock Bastian, en australsk psykolog, stigmatisering omkring negative følelser en af ​​hovedårsagerne til depression, og hvis folk bare kunne komme til udtryk med det faktum, at det er helt normalt at føle sig nede hver eneste gang (som memes hjælp os til at indse), ville vi alle være i balance lykkeligere.

Et indlæg delt af Lola Tash og Nicole Argiris (@mytherapistsays) den 29. august 2018 kl. 12:28 PDT

Denne ide blev virkelig bragt hjem i Headspace-undersøgelsen, da en frivillig afslørede, at "Making memes tillod mig at diskutere min erfaring med psykisk sygdom eller virkningerne af traumer eller endda bare de grimme dele af livet og mig selv, som jeg normalt ikke viser på en måde, hvor jeg ikke var så bange for, at jeg ville komme ud som for 'intens' eller 'tung'. ”

Hvad du kalder en nervøs sammenbrud, jeg kalder oops, så ved et uheld så ting som de er

- så trist i dag (@sosadtoday) 25. juni 2018

"Ideen er, at når folk finder sig i en sammenhæng, hvor lykke er højt værdsat, skaber det en følelse af pres, at de skal føle sig sådan, " fortalte Bastian kvarts . Så når vi oplever fiasko, rummer vi om, hvorfor (vi) ikke føler vejen (vi) tror (vi) skal føle, "yderligere forværrer vores sindstilstand. Derfor er det bedre at se virkeligheden (og memes) lige i ansigtet.

Jeg er færdig med denne lort.

Et indlæg deles af The Tasteless Gentlemen Show (@thetastelessgentlemen) den 27. august 2018 klokken 21:22 PDT

RELATERET: Øl er bedre for dig end selvhjælpebøger, siger drunk scientists

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look