Ridiculously Cool Gym tasker, der ikke får dig til at ligne en creep

Anonim

Lad os være ærlige: Den virkelige grund til at gå i gymnastiksalen er ikke at blive revet.

Sikker på, det er en god frynsegode, men ripplende abs og buff biceps tager en bagsæde til din rigtige motivation til at ramme gymnastiksalen: en masse fede hotties.

Den første regel med at imponere hotties i gymnastiksalen ser godt ud, så sørg for at du pakker dit træningsudstyr ud i en sportspose, der får det rigtige indtryk. Selvom det er praktisk, selvfølgelig.

Herschel Supply Co Sutton Presenning Duffle Bag

Herschel Supply Co. har kun været på plads siden 2009, men deres højkvalitetsposer er vel værd at se. Sutton Tarpaulin Duffel Bag er en klassisk silhuet skabt fra grunden for at skabe en praktisk og slank gympose. Den er lavet af vandafvisende, scuff-proof presenning for at sikre, at du bærer denne 28-liters duffel i mange år med små besvær. Detaljerne omfatter en praktisk frontlomme og stropper fremstillet af samme materiale som sikkerhedsseler.

SHOP NU

The North Face Base Camp Duffle

Bevist blandt de hårdeste elementer, taget tilbage til byens jungle. North Face's lyse gule Base Camp duffle er i dit ansigt på en god måde, og derfor er det fortjent som en sportspose. 50-liters tasken er lavet af forstærket laminat, som er robust som helvede og kommer med bekvemmeligheden af ​​vandtætning. Designet selv er ikke ændret i 30 ulige år, og det falder tilbage til den forestilling om, at hvis det ikke er blækket, skal du ikke rette det.

SHOP NU

Head Porter 3 Way Boston Bag

Japansk label Head Porter holder tingene simple og klassiske med deres 3 Way Boston Bag. Med stor opbevaring, en skolomme og hurtige adgangs lommer til mindre tilbehør, gør Boston 3 Way til en ideel sports taske. Vandtæt konstruktion er en bonus for dem, der kan lide at udføre deres træning udendørs.

SHOP NU

Y-3 Logo Holdall

Konge af sport minimalisme bringer os til en af ​​de slankeste udseende sports tasker rundt. Yohji Yamamoto kom Adidas tilbage i 2003 for at etablere Y-3, og partnerskabet har blomstret siden da. Denne særlige Holdall er en simpel affære med en top lynlås og et bowling-stil design. Obligatorisk Y-3 logo arbejde kan ses på posens frontflade.

SHOP NU

Ienki Ienki Quilted Holdall

For noget lidt derude kan du ikke gå forbi Ienki Ienki's skovgrønne bomuld og gås down quilted holdall. Tasken har tophåndtag, en aftagelig skulderrem, en tovejs lynlås, et hovedindvendigt rum, en intern logo patch, en intern sliplomme og en quiltet effekt med polstret interiør. Har nogen sagt giletvest?

SHOP NU

Stella McCartney Tubular Holdall

Britiske label Stella McCartney fortsætter med at imponere folkemængderne med deres flotte design og deres nyeste rørformede holdall er ikke anderledes. Athleisure-inspireret æstetik løber dybt gennem dette hold, som er fremstillet i Italien og leveres komplet med skulderstropper, en top lynlås, en frontlogo patch og logo til forsiden.

SHOP NU

Saint Laurent Cylindrical Holdall

Vi kommer til den spidse ende af sportsække segmentet nu, og mens de er dyre, er deres skarpe design second-to-none. Tag Saint Laurent's holdall for eksempel. Det franske modehus smelter ekspert håndværk med etiketets underskrift rock 'n' roll flair. Denne sorte bomulds cylindriske holdall fra Saint Laurent har runde tophåndtag og en dobbelt top lynlås for hurtig og nem adgang når som helst.

SHOP NU

Tomas Maier Camo Weekend Duffle

Her er en til camo fans. Dette hundrede procent bomuld holdall fra Tomas Maier har runde tophåndtag, en aftagelig og justerbar skulderrem, en top lynlås og et stort indre rum. Det er også sindssygt smukt at se på.

SHOP NU

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look