Regler for Everyday Men's Fashion, der kan gøre eller ødelægge din stil

Anonim

Ja - individualitet er nøglen, men der er noget sartorial must-dos, der ikke kan ignoreres for den all-time stilfulde gent. Her er 8 stilarter du altid bør følge for at gøre et godt udseende til en stor.

Regel # 1 Blande teksturer

Efter definition er tekstur den karakteristiske fysiske sammensætning eller struktur af noget, især med hensyn til størrelsen, formen og arrangementet af dens dele. På mode er den nemmeste og mest effektive måde at teksturisere et blik på med forskellige stoffer - lægge tyngre stoffer på og omkring lettere dem for at gøre de dristige materialer skiller sig ud. Tekstur kommer også med lægningsfarve, mønster og skinne med det, du har på dig.

Smart Casual

Kabelstrikkede eller løst vævede sweatere er en fantastisk måde at tilføje tekstur til et outfit. Par med røde denim jeans og derby sko i ruskind (det mest tekstil læder der er). Linned er en af ​​de bedste og letteste måder at tilføje tekstur på. Som en blazer, rock linned over en off-duty skjorte og bukser kigge efter øjeblikkelig smart casual tekstur.

formalwear

En plisset bukser er en nem måde at tilsætte tekstur til en kedelig jakkesæt. Som en separat, plissede bukser i uldblanding går det godt med en kornet tweed ull blazer. Balancere udseendet med en skarp hvid skjorte. Bør halsen åben med en løst paisley nakke slips eller færdig med en vævet silke business slips. Et af de bedste herretøjsmærker til tekstur denne sæson er LBM 1911. Og denne vejledning til at passe til stoffer er også din ven.

Casual

Læderjakker over tees medfører tæthed og glans til et afslappet udseende. Afslappede chinoer i syntetisk bomuldsblanding giver dine bundbund en mellemtæthed og let glans (jo mere syntetisk er den skinnere det bliver) og derefter kalveskind Chelsea støvler (med studs for ekstra bump) eller kvastmokasiner (materialetekstur der) er overlegent fodtøj muligheder for omarbejdning af dyret skjul i samklang med jakken. David Beckham klipper læder tekstur bedst.

Sportstøj

Satiny nylon puffer jakker sidder godt over matte bomuld jersey sweatshirts for at afbalancere skinnet. For bunden fungerer gymnastikshorts fremstillet af syntetisk glans fra jakken eller neoprenbanebukser (tænk wetsuit-materiale) til at tilføje arkitektoniske vinkler til typisk loungewear. Tees og singlets bør holdes flad og renforet. Tjek Moncler og H & M for nogle sports luxe inspiration.

Regel # 2 Kend din størrelse

Style finder sig selv på korrekt pasform og ved at vide, hvordan man klæder sig til din kropstype. Dragter og jeans er de to vigtigste syndere af dårlig pasform (såvel som at købe tees, der er Euro-skraldespænd).

Jakkesæt

Se en professionel skrædder, hvem kender deres bukserafbrydelser fra kulør 'pladser' og forskellen mellem topp og sjalomslag. At få en tilpasningsdragt lindrer al stress. Kort sagt skal dragter være fladt og skåret skarpt på skulderen, og når knap det ikke skal trække. Bukserne skal naturligvis sidde på hoftebenene uden at bøjle bagved, mens buksens længde ikke bør bunke i ankelen og holde benet slank fit. Opfrisk ved at læse vores første købsguide.

Jeans

Foruden skinny jeans, som skal købes ret slank for at muliggøre den eventuelle strækning, skal hele denim være komfortabel, men tæt på taljen. En tommelfinger bør kunne glide i taljen uden for meget kraft. Her er en velafrundet guide til designer denim for at komme i gang.

Regel # 3 Replenish White Basics Regelmæssigt

Grundlæggende hvide påfyldning, som selve beklædningen, er enkel. Fra undertøj til strømper, singlets til sokker, gå gennem dine skuffer hver måned og smid ud noget, der ikke kan præsenteres: grå, farvet, revet, stygge. Slippe af med dem Usikker? Kast det alligevel. Huller giver ikke ekstra ventilation; og pletter er langt fra kunstneriske eller sentimentale; de skildrer en doven tilgang til stil og signaliserer dårlig hygiejne for alle, der skal vidne dem. Selv hvis du har undertøj forblive hulfri i flere måneder, skal du genopfylde hver sæson uanset. Basic hvide ser bedre lyse ud. Har du brug for frisk inspiration? Her er vores insider guide til mænds undertøj.

Regel # 4 Hold en knap åben

Knapper er lavet til at blive fastgjort, ikke? Ikke altid. Med undtagelse af skjorter, polo og selvfølgelig bukser, shorts og jeans skal en knap altid fortrydes uanset. Denne stil regel vedrører blazers og jakkesæt jakker, virkelig. Når du sidder, stopper en åben jakke bunke og tillader fri bevægelighed, og mens du står i det mindste skal den nederste knap på jakken være fortryd. For en to-knapps jakke fastgør du den øverste knap; mens en tre-knappedragt bør begrænses til enten de midterste eller to øverste knapper. For at undgå, at beklædningen ser strakt ud, skal du kun trykke på midten.

Regel # 5 Ved, hvordan man bærer og slår en slips

Først og fremmest skal du vælge den rigtige slips til den rigtige skjorte og den rigtige lejlighed. Derefter lærer du at binde det. (Se Youtube for vejledningsvideoer afhængigt af knude, du er efter). Mesterfejl omfatter en slips bundet til kort eller for lang tid; en sparsom udseende knude, der ikke fylder afstanden mellem kraven eller en knude, der viser nogen del af den snævre ende af slipset. Målet for spidsen af ​​slipset at skimme dit bælte spænde og sørg for, at knuden sidder som en knap mod kraven. Undgå nyhedsbreve og vær så snill, tag ikke slipset i dine bukser.

Regel # 6 Én erklæring-Accessory Per Outfit

I lighed med åben branding # 3 regel, bør tilbehør være komplementære og ikke tage kontrol over outfit. Bland og match subtile tilbehør i løbet af et outfit - som et metallisk ur, signetring og sølvpindestift - men to af de tre skal være minimale og tage en bagsæde til den skinnende herlighed i den tredje. Vi er fans af et klassisk ur for enhver lejlighed til at afbalancere bling fra andre ædle metaller på din krop. Med materialer, rutet lommekvartal og matchende slips passer perfekt, men hold silketrykslet tørklæde eller smykkeskruet nøglepen, når du spiller plain-tie spil.

Regel nr. 7 Hold fodtøj lejlighed-passende

Formelle lejligheder vil altid kræve en velpoleret kjole sko - enten derby eller oxford eller brogue version af de to. I læder (calk hud er flot) og sort er det sikreste væddemål, især hvis man bærer en tux. For dragter, bland det med mørkebrune eller endda brunfarvet og tilføj tekstur med glat suede eller laklæder.

Fritidstøj er bare det - afslappet, men ikke 'noget-går'. Mens sneakers er konge, skal du gå i retrostil for at spille tingene op og som kjole sko, mudrede, tattered trænere med knuste snørebånd og huller, er en stor 'nej'. Espadrilles i lærred eller chaufførlover er gode weekendsko, mens thongs bør forblive på stranden. Sandaler er det næste skridt op, men de holder maskulin (ingen gladiator impersonations, venligst).

Smart casual handler om sko. Hvid sneakers par vil med blazere og jeans og endda en afslappet jakkesæt. Lædermokasiner er perfekte og vælger ingen sokker til en dagshændelse. Pop-coloured derbys eller oxford stilarter lyser op et kig og går til en chunky sole, fra tid til anden.

Interessante Artikler

Tag en sneak Peek på Delta's nye Boeing 777-200 Business Class Cabin

30+ Mænds lange frisurer og frisørsideer

Alex Rodriguez viser dig hvordan man skal klæbe som en middelalder mand

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [24.07.15]