Shirt & Tie Combos, der får dig til at bemærke for de rigtige grunde

Anonim

Når man har fast med stærke hvide skjorter og tæppe brune dragter som den eneste mulighed for kontoret (tænk Jon Hamm i Mad Men), er mænd blevet befriet til at bære næsten enhver farvet skjorte til at arbejde i disse dage. Og der er endda et valg at bære slips - eller ej, på de fleste arbejdspladser. Og en trykt, farvet en derpå.

På trods af friheden sidder mange i en arbejdstøjsrør: Trængt ind i en sikker farvet slips og hvid skjorte-combo, simpelthen fordi du ikke vil se for fashun til dine jævnaldrende. For andre har oprør mod boringen resulteret i en neon slips med støjende mønstret skjorte samarbejde, der er langt mere syg end det er sødt.

Her er vores ultimative guide til skjorte og slips combos (der vil score dig en kampagne). Du tager dit job seriøst og professionelt stil seriøst, så banke dem døde på det næste bestyrelsesmøde.

# 1 Farvekontrast

Skjorter i himmelblå er meget korporative kølige i disse dage. Og i de senere år, lyserød også. De bedste nyheder? Begge disse pasteller er de officielle farver i 2016. Derfor har vi valgt de to nuancer til denne artikel. Lad os begynde med at bære lyserøde eller lyseblå skjorter - ved hjælp af kontrastbind farver.

Kontrastfarver sidder modsat hinanden på farvehjulet. Så for blå, se til orange, rød eller gul, men i dæmpede versioner (ikke tangerine, takk) så nuancer er mere som brændt orange, burgunder og sennep eller guld.

Lyserød? Nå er pastellskjorten feminin ikke mere med en maskulin navy slips (pinkens kontrastfarve på hjulet). Fortsæt, tilføj nogle sass til din arbejdsplads stil.

# 2 Komplementær farve

Holde sig med den blå skjorte tema, at finde en komplementær, tonal eller analog farve indstilling i et slips er en office win. Grøn er en komplementær farve til blå. En skovgrøn slips gør en raffineret og ubesværet erklæring på arbejdspladsen, mens grundlæggende neutrale - trækul og brun - er ideelle til mænd, der har en mønsterjakke - det være sig rude eller kridtstrimmel.

Violet eller lilla (altid i dyb skygge) er tonale muligheder for pink shirting. Bare undgå rødt (til klumpet) og pink-on-pink, som ser lidt syg sødt ud. Stol på dine æstetiske instinkter med pink, og hvis du er for saccharin, skal du ændre den til suite .

# 3 Strik på print

Texture - i mode - er designet til at tage en middelmådig blokfarve og give den en meget tiltrængt dybde. Strikkede bånd er de primære madonnaer af tekstur med hovedrollen foran og midt; upstaging selv den mest farverige og print skjorte med deres kornet spark.

Parret med en stripet eller gingham check skjorte, synes neutrale strikkede bånd at fungere bedst; deres kornighed bærer en jord, organisk følelse tilføjer et naturligt element til støj fra mønsteret nedenunder. Vælg grøn, marineblå, sort eller brun for sikker brandvind på kontoret - især hvis trøjen allerede spiller det farvede kort godt.

Strikkede bånd gør en forfriskende ændring fra gennemsigtige silke stilarter og vil tilføje en velkomsthøjde til skræddersyning. For ekstra bang, gå til en ren silke sort med to-tone strik; Det vil se interessant udflugt tæt på (godt til klientmøder) og køligt blandet fra fjernt (tonet ned nok, når du præsenterer til bestyrelsen).

# 4 Pattern Clash

Trykte skjorter er hvor ting kan blive vanskelige. Stribede skjorter er mere alsidige og kan normalt parres med et større eller mindre mønstret slips uden at slipset bliver tabt. Men tjek tøj ser bedre ud med et større mønster slips.

For den fyr, der ønsker at blive fed, se til paisley og geometriske udskrifter. Nøglen stikker til standardfarvereglerne som nævnt ovenfor - komplementære eller kontrast - og det er et godt udseende, når en del af trøjefarvefunktionerne i slipsprintet.

Stripes ser godt ud på check shirts også. Bare hold slipsstrikken stor og fed strimmel - for at holde sig selv mod t-shirt og sikre en af ​​farverne på slipset, der bruges (et sted) på skjorten. Det samme gælder polka dots.

Som enhver tid du klæder, skal du kontrollere dig selv, før du forpligter dig til udseendet. Hvis det føles akavet, for travlt eller tvunget, tilføjes en blokfarvet slips i stedet. Og gå ud af døren.

# 5 mønster perfekt

Matchende prints - striber på striber eller checks på checks - på trods af denne kendskab kan være lige så komplicerede som modstridende udskrifter. Lad os starte med checks.

Vinduescheck er mere åben for at være matchende med en anden check, fordi skalaen er så stor og mønsteret så subtelt. Små gingham check shirts er de mest traditionelle og afslappede i erhvervslivet, men fungerer ikke godt en kontrolleret slips.

I stedet vælger du en blokfarvet slips og supplerer en af ​​tjekternes farver i din skjorte.

Stripes er meget nemmere at fordoble. Bare ved at ændre retningen. En lodret stribet skjorte ser godt ud sammen med et vandret eller diagonalt stribet slips. Der er en skarp kontrast mellem de to stykker, som ser de to venligt tager dig ind i din kontoruge i stil.

# 6 Casual & Clean

For den minimalistiske, ser du pæne og rene, vil du føle dig sikker på arbejdet. Udformning af et tonalt og tekstmæssigt udseende er stilstien til at tage her.

Vælg en blokfarvet shirt - blå, grøn, grå eller din foretrukne pastellfarve - et slips. Shunning en mønster skjorte, vælge en grenadin silke slips - lavet i en solid farve med den visuelle interesse er den unikke vævning - finere end almindelig silke strik slips, men grainier end flad slips.

Monokrom skjorte og slips kombinationer arbejde - lyseblå skjorte med navy slips - især når jakken er høj i print, farve eller er tekstural mesterværk som tweed.

Endelig har din afslappede fredags stil arsenal brug for en denim skjorte - den ene med en skrå eller lige krave for at bevare forretningsstil. Rig i tekstur og i en vifte af indigo nuancer, er alle bomulds skjorte behov nu neutral flannel slips - at tilpasse sig arv denim skjorte og rustik tweed frakke.

RELATERET: En Guide til Rocking Denim Shirts Som En Rugged Gentleman

Slutord

Vær ikke altid hvid skjorteboring. Ved at spille rundt med kontrast og tonal farveblanding - og mønster på print - lærer du hurtigt hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Ideen er at afdække et par go-to kombinationer, der passer til din hudtone og personlig stil, hvilket gør at du får påklædt mandag morgen, bare det lidt lettere. Den ene gyldne regel? Dit slips skal altid være en mørkere nuance end din skjorte uden undtagelse.

RELATEREDE: Disse slips vil tage dit kostume fra nul til helt

1/9

2/9

3/9

Interessante Artikler

12 mest stilfulde kendte mænd i ugen [14.08.15]

Fælles projekter lancerer taskeopsamling til AW15

W Magazine præsenterer 'Privacy Settings' [NSFW]

En komplet vejledning til mænds hatte og hvordan man bærer dem