The Suit Brands dominerer dagens sartorialspil

Anonim

Hvis du er corporate buck, bor du og trækker vejret på mænd. Og hvis du er sartorial schmuck, er det sandsynligt, at en suave dragt er afgørende weekend kit, decked ud til middag datoer eller let-drinks, uanset hvad kommer din vej.

Mens en skræddersyet mænds dragt er drømmen, har vi ikke alle tid eller penge til den slags skræddersyet behandling. Så, hvordan navigerer du i havet af færdige mænds dragter derude uden at kappe på et billigt poly-blend eller synkende skib for en ultra-skinnende pasform?

Hvis du tager det guessing-spil ude af off-the-rack (eller online), er her de bedste luksus mænds varemærker at kende lige nu. Spikning, at corporate office look, fine dining date ensemble og mate's bryllup outfit blev lige nemt med disse suave jakke og bukser besties.

1/29

Zenga

Ermenegildo Zegna eksemplificerer italiensk luksus. Zegnas kostume farver er typisk klassiske og holdes neutrale for det meste, hvilket gør deres moderne dragter - i blød italiensk uld - perfekt forretningstøj. Checks, striber og teksturiske pletter vælger du.

KØBE

2/29

Dunhill

Masculinity møder elegance i Dunhill. Typisk britisk har Dunhill-mærket motoriseret sig fra sin oprindelse som biltilbehørsmaskine, der bevisede sig et kraftværk på Londons mænds modekrets med færdige og skræddersyede dragter til et unikt beklædningsgenstand lavet specielt til dig - og du alene.

KØBE

3/29

Acne

Sofistikeret svensk, begyndte Acne som et jeansmærke inden du syr nogle af de bedste moderne mænds dragter i nutidige farver og former. Acne er enkel og attraktiv - ligesom svenskerne. Kom her for dristige dragter.

KØBE

Interessante Artikler

Menswear Trend værd at stjæle fra Pitti Uomo 93 (og nogle du bør ikke)

Kate Upton I Zero Gravity

Louis Vuittons nye tasker er virkelig episke (og vi vil have dem alle)

Shawn Mendes 'Wild Two Toned Suit på VMA'erne brød den ældste kunststil