Umiskendelige tegn Du er klar til at tage fatet og arbejde for dig selv

Anonim

Vi alle fantasere om at være vores egen chef, der lugter roserne om morgenen, nedlægger sig til en 11.00 brunch for en, så casual flicking åbner Macbook omkring 1pm. Du laver en solid arbejdstid, ulv ned i en UberEats, så smadre en sen arvo siesta ud. Før du ved det, smider du whisky, uanset hvem du gerne vil nåde med dine tjenester, som bølger af fortryllede kunder hælder i din indbakke.

Det er desværre ikke sådan, at iværksætteri virker. Simpelthen: Der er bare ikke plads til alle i konjunkturøkonomien. Så vi talte til Lonely Hunter (aka Richard Johnston), en tidligere blikkenslager, der netop har etableret sin egen fotograferingsvirksomhed - og har for nylig vundet Canon Light Awards - for at få et teleskopisk (objektiv) billede af, hvordan det virkelig kan lide at handle dit daglige job til en hobby.

Dette er de symptomer, du skal udstille, før du siger adios til din 9-5.

Du har bevist din dedikation

Alle ved vigtigheden af ​​at vælge et projekt, som du er lidenskabelig til som grundlaget for din opstart. Men hvad folk glemmer, er det som du monetiserer din hobby (hvad enten det drejer sig om woodchopping eller retskrævende socialmedie stalking), bliver det ofte mere om at spænde dig selv - tjene penge og mindre om de "renere" aspekter, der fik dig til at forelske sig med det. Selvom Richard har bevaret sin spænding, indrømmer han sin tilgang til fotografering er blevet ændret, siden han tog det fulde valg.

"At starte fotografering begyndte som noget, jeg nød at gøre i min fritid, men som tiden gik, begyndte jeg at tage det mere og mere seriøst."

Du har ramt milepæle

"Jeg antager, at der kommer et punkt på enhver fotografs rejse, når du begynder at spekulere på, om der er værdi for dit arbejde, og hvordan det kan klare sig mod andre, " sagde Richard. "Efter at have lavet nogle undersøgelser af de forskellige typer konkurrencer derude, følte jeg, at Canons lyspriser (den næste er i Brisbane fra den 1.-2. September), var en god platform for mig at få den type feedback, jeg ledte til."

"Det kan være ret skræmmende at sætte dit arbejde derude for andre at dømme, men for at vokse som fotograf er det hele en del af processen."

Efter at have aldrig gået ind i en fotokonkurrence før, sagde Richard han, "Aldrig kunne have forventet at vinde."

"Jeg husker ikke at kunne tørre smilet ud af mit ansigt."

"Før jeg kom ind, spekulerede jeg altid på, om jeg havde det, der krævede for at forfølge fotografering som en karriere, men at vinde Canon Light Awards hjalp med at give mig den tillid, jeg havde brug for at forfølge fotografering på fuld tid - og jeg har ikke set tilbage siden, " sagde han . Det gav ham også, understregede han: "Muligheden for at møde nogle utroligt talentfulde mennesker .. og har vist sig at være en skridt i min karriere."

En prøve af Richards arbejde.

Du har tro på dig selv

Når det kommer fra en selvhjælpsguru, lyder det lammende. Når det kommer fra en selvfremstillet iværksætter, skal du i det mindste give den vanvittige amerikanske fraseord en tanke.

"Jeg tror, ​​at jeg stadig ville have lavet den overgang, det måske bare har taget lidt længere. Hele oplevelsen har helt sikkert givet mig nogle muligheder, som jeg ellers ikke ville have haft. "

Da vi spurgte, hvad der ville være sket, hvis han ikke havde vundet konkurrencen, svarede Richard: "At vinde konkurrencen betød, at jeg kunne få nogle nyttige indblik i andre professionelle fotografers liv og få en forståelse for, hvad der kræves for at få der. På turen fik jeg mulighed for at få mine hænder på avanceret udstyr, som på det tidspunkt i min karriere jeg aldrig havde brugt før. "

Og det var ikke bare udstyr - på turen blev Richard også givet, "Tips fra Canon 'masters" vedrørende kameraindstillinger og tilpasninger til forskellige scenarier, hvilket forbedret (hans) fotografi og lærte (ham) hvordan man bedst fortæller en historie gennem stadig billeder. "

Du har identificeret dine svagheder

Hvis du er ved at lancere en virksomhed, er det vigtigt at kende dine grænser. For Richard var en udfordring: "Kom mit hoved omkring fotografens forretningsside."

"Du kan gå og tage billeder, indtil køerne kommer hjem, men hvis du ikke markedsfører dig selv korrekt og kører business side af ting effektivt, så vil folk desværre ikke vide, hvem du eller dine tjenester er."

$config[ads_text5] not found

Det tager tid og hårdt arbejde, men flip-siden afslørede han: "Kan være meget givende, når du begynder at lykkes. Jeg elsker også at gå på arbejde nu, og det er ikke en følelse, jeg normalt plejede at bruge, da jeg var VVS. "

Du kan lide at forbedre

"Jeg føler, at der er så mange forskellige veje, som du kan gå ned, når det kommer til en bestemt arbejdsgruppe, " sagde Richard. "Det kan ikke være præcis, hvad du havde i tankerne, men kunne være nært beslægtet og give lige så meget opfyldelse - om ikke mere."

"Jeg tror, ​​at alle skal følge deres drømme på et tidspunkt!"

En del af grunden til, at Richard dedikeret sig til fotografering, fortalte han os: "Var fordi jeg ikke ville se tilbage om 10 eller så år og tænke på mig selv: Hvorfor gav jeg det ikke en tur? Selv om det ikke løber ud i det lange løb, vil jeg i hvert fald aldrig beklage det for ikke at prøve. "

Du er en fighter

"Hvordan ved du, om du har hvad der kræves? Jeg mener, at spørgsmålet kommer ned på mængden af ​​beslutsomhed, du skal lykkes. Hvis du vil have det dårligt nok så finder du en eller anden måde en måde at få det til at ske. "

Når det er sagt, foreslog Richard håbende iværksættere: "Vær sikker på deres (deres) hovedjob og arbejde (deres) drømmejob på siden i deres egne timer, indtil det begynder at få noget trækkraft. "Kun du ved, hvornår tiden er rigtig at lade hovedarbejdet gå, " tilføjede han.

Du er villig til at lære nye færdigheder

$config[ads_text6] not found

"Ved starten af ​​min rejse forstod jeg ikke, hvor vigtigt det var at have et godt netværk af mennesker omkring mig - og hurtigt indså, at de mennesker, som du har gode forbindelser til, kan spille en stor rolle i succesen med din virksomhed, Forklarede Richard.

Et andet område han måtte forbedre sig hurtigt, fortalte han os, var tidsledelse. "Jeg finder mig ofte nødt til at gøre to eller tre forskellige opgaver på nøjagtig samme tid, derfor skal du være i stand til at arbejde så effektivt som muligt for at få det bedste ud af hver dag."

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look