VÆLG: 40 Ting du ikke vidste om Snowboarding Champion Scotty James

Anonim

Følgende film blev produceret i samarbejde med TAG Heuer

Hjertet i din mund, vind i dit hår, tyngdekraften et glemt koncept: Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det er at stirre ned en olympisk Halfpipe fra 12 fod op i luften?

For at komme ind i sindet hos en, der bor for disse øjeblikke, tjek den video, vi lavede med olympisk snowboard mester Scotty James. Double World Snowboard Halfpipe champion og nuværende FIS Crystal Globe vinder, for at sige Scotty James er en fornemmelse ville være en underdrivelse.

Fra det bedste sted at få kaffe i verden, til hans yndlingsmoment i OL (og måder at håndtere pres på), løber vi igennem en række spørgsmål, der muligvis er "den mest populære australske sportsstjerne i Amerika".

James, som nu er baseret i Colorado, USA, men stadig ringer til Melbourne, har vist sig, at den hype, der omringede ham ved den 15-årige (da han var den yngste mand af alle konkurrerende nationer på Vancouver Vinter-OL i 2010), var berettiget.

Hvad er det første, han anbefaler, at hans venner besøger Melbourne gør? Den mærkeligste ting, han nogensinde har spist på sine rejser? Hvordan træner han, når der ikke er nogen sne? Hvem hans snowboarding helte er? Åh og det bedste kompliment, han nogensinde har modtaget - hvilket han ikke var sikker på i sidste ende var et kompliment. Dyk ind for svar på alle disse spørgsmål og meget mere.

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look