Hvilke mænd kan bære på en første dato for at gøre det rigtige indtryk

Anonim

At vide, hvad man skal bære på en første date kan være en vanskelig opgave for fyre. Du vil have din dato til at forlade den rendez-vous tænkning, de behøver ikke ændre noget om dig - tøj inkluderet. Indtil den tredje dato, det vil sige, hvornår der virkelig ligger bag det perfekte hår, vil velplejede ansigter og upåklagelig stil helt sikkert komme ud. Og så er det godt, for sent.

"Når det kommer til at imponere nogen på en første date, er det meget svært at finde ud af, hvad de skal have, " siger Dalton Graham, fashion blogger og grundlægger af The Tailored Man. "Der er to mulige fejl, du kan gøre; den ene klæber ikke nok, eller den anden overdriver. "

Konsensus? Hold det smart afslappet. "Så tilføj et stænk af en ikke-for-over-drivende cologne, og du er på vej, " siger Graham.

Understøtter dig hele vejen, her er nøglebrikkerne og tips til, hvad du skal have på en første date. Gør det galt, og du vil finde dig selv som en ked afstemmer på næste sæson af The Bachelorette.

Never Suit - & - Tie It.Banker Wanker

Ja, mænd ser skarpe ud i dragter. Men en kjole og slips - især hvis det er en kontrasttrøje og -knip-combo - kan føle sig indelukket og giver indtryk, at du lige er kommet fra arbejde (og du er karriere besat?), I stedet for at tage sig tid til at klæde sig hvordan du kan lide som en afspejling af din personlige stil I sidste ende må målet om datnatnat være frit, eller i det mindste synes du at have det sjovt, siger Dalton Graham, fashion blogger og grundlægger af The Tailored Man.

"Opt for rent og simpelt, " siger Graham. "Og gør ikke fejlen ved overdressing."

Så hvis datoen er i en fancy restaurant eller teater, ser du at adskille - en skarp blazer og skræddersyet bukser - frigør slipset til natten fra tøjets tøj til mandag morgen. En dato er en anden slags forretning.

Shirt Flirt

En mand, der kan skære en imponerende silhuet i en knap-down shirt - en af ​​de enkleste, men mest slående modeartikler - er en anden date værd. Fra chambray til paisley til almindeligt hvid kan du helt sikkert lege med farve, teksturer og udskrifter. Men to ting er afgørende: pasform og fabrikation.

Sørg for, at det er en slank (aldrig tynd) skjorte, så du kan forbedre din kropsbygning, sidde firkantet på skuldrene og draper naturligt ned mod hofterne (efterlader nok plads til den dadbod paunch du måske har påtaget sig i din opholder). Derefter skal den være bomuld: åndbar for at begrænse nervøs sved.

Knappen ned skjorte løser også dilemmaet om ikke at klæde sig nok, siger Graham, tucking det ind og undgå bæltet - rent og simpelt. "En skarp, hvid skjorte er et must. For noget ekstra skal du tilføje en sweater. "Eller en bomberjakke, der justerer farvepaletten i overensstemmelse hermed. Lyse toner til dag, mørke nuancer til nat datoer.

Hold 'Em Keen, Jeans

Det næste stykke i den første date outfit puslespil? "Et dejligt par jeans eller chino bukser, " siger Graham. Eller en kombination af de to. Vælg et par jeans i jeans, men i en buksepasning. Kig på en lige snit: Rummelig i låret som bukser, men med et tilspidset ben fra knæet ned. En beskåret anklet er et moderne udseende, eller du kan bare rulle manchetten, hvilket giver en fin farvekontrast i, at du er gået til en selvhjertet, mørk denim med hvid interface.

En 10-12 oz. Denim er den ideelle stof: vægtig nok til at drapere lyser en bukser, men ikke så tung, at den er voluminøs og stiv. En lys vintage vask jean er en frisk nuance til sommer og dagtimerne, sammenkobling uanset denim farve du vælger med en bomuld skjorte-tee eller lange ærmer. Derefter rulles ærmerne. Sprezzy, gjort rigtigt.

Afslutte handlen

Det du har lagt på dine fødder har aldrig været så vigtigt. "Dette afhænger naturligvis af, hvor den første dato er, " siger Graham. "Enten en ren ren hvid sneaker eller en boot klassiker som RM Williams Chelsea."

Dybest set har din sko magt til at give og tage væk fra dit outfit. En sneaker vil klæde sig på formaliteterne i adskillelse eller en skjorte og buksekombination, mens læder støvler eller en kjole sko - fra munk til derby brogue - vil løfte den afslappede karakter af en jean, t-shirt og sweater outfit.

Når du vælger sko, overholder du først kjolekoder, som er knyttet til datoen for datoen. Følg med overordnet æstetik - matcher dine bukser til dine sko - og gå derefter til komfort. Indsæt ikke nye lædersko af din første date. Limning, på grund af blærer, er ikke attraktiv.

$config[ads_text5] not found

En Smackeral Of Cologne

Du vil blive husket af de rigtige grunde, ikke? Godt, vær ikke den fyr, der bader i Aqua Di Gio før hans dato og undrer sig over, hvorfor han aldrig hører tilbage fra datoen. Ops for en moderne og passende unikke cologne, der vil skabe interesse, men ikke angribe næse.

Interessante Artikler

Paris Fashion Week Dag 2: Dries Van Noten, Louis Vuitton & Rick Owens

Christopher Brown Photography [NSFW]

Paul Bettany's Suit At Avengers Event i London var den virkelige superhero

Justin Bieber er singlehandedly bringe tilbage denne 90s Boy Band Look